HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Her køber du smarte og velsiddende hummel sandaler til børn. Vi har samlet et spændende udvalg af lækre børnesandaler fra hummel og du finder modeller til både drenge og piger. Dyk ned i udvalget og vælg dine favoritmodeller, så børnene kan gå glade og komfortable ud i sommerlandet med masser af luft til fødderne.

hummel sandaler til børn

11 produkter

Filtrer
KategorierVis liste
Outdoor
(4)
Outdoor fodtøj
(4)
Mode
(11)
Modesko
(11)
StørrelseVis liste
23
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
KønVis liste
Drenge
(6)
Piger
(8)
Pris
DKK 200
DKK 400
MærkerVis liste
hummel
(11)
FarverVis liste
Blå
(3)
Pink
(1)
Rød
(2)
Sort
(4)
Sølv
(1)
Sortering
Viser 11 af 11 produkter

hummel sandaler til piger og drenge

hummel sandaler til børn er fremstillet i en god kvalitet, der sikrer en optimal komfort til fødderne. Typisk er hummel børnesandaler designet med en blød og behagelig overdel, der lukkes med velcrospænder for at sikre en velsiddende pasform. Sålerne er udført i et fleksibelt materiale uden at gå på kompromis med slidstyrken, som naturligvis skal være helt i top, så sandalerne kan klare et aktivt hverdagsbrug med masser af leg, når børnene giver den gas på legepladsen.

Spændende udvalg af børnesandaler fra hummel

Søger du et par gode hummel sandaler til børn, er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du nemlig et godt udvalg af lækre hummel sandaler til piger og drenge – store som små. Sortimentet indeholder sandaler, der er designet til et aktivt udeliv og er oplagte til vandreture med familien. Derudover finder du også fine sandaler med glimmer eller andre skønne detaljer, som børnene vil elske, når de løber rundt og leger. Der findes også hummel sandaler til børn, som er designet med en lukket snude, hvilket giver ekstra beskyttelse til tæerne. Disse modeller er typisk designet til de mindste børn.

Køb hummel sandaler til børn online på SPORT24.DK

Ønsker du at købe et par hummel sandaler til børn, kan du roligt gøre det online her på SPORT24.DK. Vi leverer dine varer efter blot 1-2 hverdage, så dit barn hurtigt kan få glæde af sine nye hummel sandaler. Husk at du har 365 dages returret, hvor du enten kan sende retur til webshoppen eller bytte i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker.