hummel jakker

5 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 5 af 5 produkter

Bæredygtige hummel jakker

hummel er to gange i streg blevet kåret som det mest bæredygtige tøjbrand i Danmark. Som hummel selv siger, er denne bedrift blevet udført ved at skifte spillestil fra 4-4-2 til den bæredygtige spillestil, hvor engagement i kampen om en grønnere fremtid er alfa og omega. Trods at hummel ikke selv vurderer, at de er 100% i hus med projektet, er der blevet gennemført enormt mange rigtige fine initiativer, der i hvert fald skærper deres indsats på det bæredygtige område. Det er blandt andet tiltag som at bruge materialer der er 100% fri fra fluor, da materialer med fluor er enormt svært at nedbryde og derfor dårligt for miljøet. Det er også tiltag som at nedsætte vandforbruget, når hummel farver deres tøj, nedbringe brugen af plastik og kun bruge genanvendt plast eller at donere overskud af produkter til eksempelvis sportsprojekter i Kenya. Alle disse tiltag kommer blandt andet produktionen af hummel jakker til gode og i sidste ende naturligvis miljøet.

Så hvis bæredygtighed også betyder lige så meget for dig som den gør for hummel, så skal du se efter vores bæredygtighedssymbol her på SPORT 24 webshoppen. Her får du mulighed for at træffe det bæredygtige valg, når du shopper. Så køb dine bæredygtige hummel jakker hos SPORT 24.

hummel jakker til både børn og voksne

Hos SPORT 24 har vi et kæmpe udvalg af lækre jakker fra hummel. Du kan finde hummel jakkerne i forskellig farver, længder og med masser af forskellige features. Det kan være features som at din hummel jakke kan være vind- og vandtæt, snavsafvisende, have refleksdetaljer eller måske endda alle tingene på én gang. Specielt refleksdetaljerne kan være noget både for dig og dine børn, når I skal ud at gå i den mørke morgentrafik eller skal lufte hunden om aftenen. Så gå ikke glip af de lækre hummel jakker – køb dem hos SPORT 24 i dag.

Moderigtige kvalitetsjakker fra hummel

Siden 1923 har hummel været en del af tøjbranchen og leveret tøj til sportens elitefolk. Det afspejler sig enormt meget i hummel jakkerne, der virkelig bidrager med spændende designs i høj kvalitet, som gør det enormt nemt at være velklædt i hverdagen. Udover at hummel jakkerne er moderigtige, er der også blevet gjort enormt meget ud af at jakkerne skal være behagelige og anvendelige, hvilket kommer til udtryk gennem jakkernes super gode pasform. Prøv hummel jakkerne på egen krop – bestil din nye hummel jakke allerede i dag her på webshoppen.

Gå ikke glip af SPORT 24 medlemstilbud

Du finder altid, både i vores fysiske butikker og på webshoppen, en masse forskellige varer til super priser. Hvis du elsker en god deal, bør du uden tvivl tilmelde dig vores spændende medlemsklub, hvor du altid finder attraktive medlemstilbud, der helt sikkert vil falde i din smag.

Køb trygt dine hummel jakker hos SPORT 24

Køb trygt dine hummel jakker hos SPORT 24. Med afsendelse indenfor 1-2 hverdage er du sikret en lynhurtig levering – og med 365 dages returret kan du altid føle dig tryg. Vi tilbyder også gratis fragt, som en del af vores Klub SPORT 24 kundeklub. Dette er blot en af de mange fordele som vi tilbyder hos SPORT 24 – så skynd dig at blive tilmeldt vores kundeklub helt gratis. Vi er hos SPORT 24 altid klar til at hjælpe dig.