hummel

hummel Danmark Hjemmebane Landsholdstrøje 20/21 Børn

sku 11-208343#3365

DKK 450

Farve: TANGO RED

Størrelse
104
116
128
140
152
164

Afsendelse 1-2 hverdage - Gratis fragt for alle VIP kunder

GRATIS levering til din lokale SPORT24 butik


OBS: Klik her for at se hvilke butikker der tilbyder Click&Collect


Produktbeskrivelse

Denne hummel Danmark hjemmebane landsholdstrøje til børn er en spilletrøje for fansene, af fansene og til fansene. Mærk suset, gåsehuden og de små hår rejse sig, hver gang du trækker i den flotte danske hjemmebane landsholdstrøje.

Lyden af fællesskab; og Danmark

hummel Danmark hjemmebane landsholdstrøjen til børn er inspireret af 34.610 danske roligans, der giver den fuld gas under nationalmelodien. Dette kommer til udtryk via de tynde striber på fronten og ryggen, der symboliserer lydbølger. Disse lydbølger stammer fra decibelniveauet under Der er et yndigt land, når et propfyldt PARKEN indgyder kampgejst i landsholdsspillerne og frygt hos modstanderne.

Ud over synliggørelsen af den melodiske klang fra nationalsangen, er et par mindre men ikoniske detaljer at finde på den danske hjemmebane landsholdstrøje. Sølvkanten rundt om forbundslogoet er inspireret af Livgardens manchetknapper, mens de blå detaljer er en reference til de velkendte blå bukser.

Del glæden og sammenholdet

Alle ved det; og alle siger det. Fans og fællesskab er to vigtige aspekter, når fodboldglæden skal deles. Derfor er det kun passende, at denne hummel Danmark hjemmebane landsholdstrøje til børn er designet af netop disse to elementer. Fans der står sammen, synger sammen og jubler sammen.

Lad ikke chancen for at opleve den unikke følelse af et fyldt PARKEN gå til spilde. Når du er iført denne danske hjemmebane landsholdstrøje er du altid til stede uanset hvor Landsholdet spiller. Som der står indvendigt i nakken lige over Der er et yndigt land og denne linjes lydbølger… For Danmark.

I SPORT 24 glæder vi os til EM 2020. 12 stadions i 12 lande lægger græs til de 24 landsholds kampe, der skal afgøre, hvem der for evigt skal have en plads i fodboldhistorien. Fra Baku i øst til Dublin i vest; EM2020 skaber eufori overalt i Europa, og i SPORT 24 er vi klar til at dele denne eufori, der samler alle fodboldfans.

  • hummel Danmark hjemmebane landsholdstrøje til børn
  • Designet til EM 2020
  • Grafiske detaljer; inspireret af nationalmelodien
  • Sæson: 20/21
  • BeeCool - svedtransporterende letvægts materiale
  • Svag V-hals
  • Korte ærmer
  • Regulær pasform
  • Tynd, blød og åndbar
  • Forbunds- og sponsorlogoer

100% polyester

Vaskeanvisning: 40°C

Læs hele beskrivelsen

Se mere: