Grundet ekstraordinær travlhed skal du påregne 2-3 ekstra afsendelsesdage

hummel Crosslite – den perfekte sko til børn

Børn elsker at give den gas på legepladserne, uanset hvordan vejret er udenfor. Legepladserne kan dog være hårde mod dine børns sko. Her er hummel Crosslite den perfekte model. Med features som en vandtæt membran eller et lækkert materiale, der gør skoene enormt åndbare samtidig med at de er vildt stærke, gør at de kan holde til lidt af hvert. Her på SPORT24.DK kan du finde dine nye yndlings Crosslite sko, som findes i forskellige farver og design. Du kan trygt købe dine hummel Crosslite hos SPORT 24, vi sørger for at din ordrer er afsendt i løbet af 1-2 hverdage.

Super hverdagssko til overgangsperioderne og den milde vinter

Grundet de features der gør skoene vandtætte, vildt åndbare samt super holdbare, er hummel Crosslite en rigtig god kandidat til overgangsperioderne og den milde vinter. Skoene er også nemme at komme ind og ud af med deres smarte velcrolukninger samt elastiske snøre, så der ikke er mere bøvl med at komme for sent ud ad døren på grund af besværlige sko. Skoene har enormt mange lækre detaljer som blandt andet de let genkendelige og smarte hummel-vinkler på siderne. En super smart sko til hvad end hverdagen byder.

Køb dine hummel Crosslite hos SPORT 24

Hos SPORT 24 giver vi dig 365 dage fuld returret på ubrugte varer i original emballage. Det gælder både på webshoppen og i vores fysiske butikker. Du kan trygt købe dit barns nye hummel Crosslite hos SPORT 24

Gå ikke glip af vores mange medlemstilbud

Hvis du er en del af vores spændende medlemsklub, får du altid enormt mange super attraktive tilbud. Der er altid en masse forskellige varer til super priser, og helt sikkert noget der falder i din smag. Så skynd dig ind og tilmeld dig og gå ikke glip af SPORT 24’s altid lækre medlemstilbud. Tilbuddene gælder både på webshoppen og i vores fysiske butikker.

Bliv gratis klubmedlem og få fri fragt

Som klubmedlem hos SPORT 24 tilbyder vi dig fri fragt af din levering og vi vedlægger naturligvis en returseddel, så du kan sende tilbage til webshoppen uden beregning. Dette er blot en af de mange fordele, du kan få som klubmedlem. Der er blandt andet også:

  • Du kan deltage i konkurrencer og vinde flotte præmier
  • Du får invitationer til eksklusive events
  • Du optjener bonus – både når du handler i de fysiske SPORT 24 og SPORT 24 OUTLET butikker samt online på SPORT24.DK
  • Du kan altid finde dine kvitteringer, hvis du logger ind på din klubkonto

Så er du ikke medlem endnu, kan du både hurtigt og nemt blive det i dag. Det koster dig ikke noget at blive medlem og du får enormt mange lækre fordele. Skynd dig ind og opret dig gratis som klubmedlem.

Rigtig god fornøjelse med dine hummel Crosslite.

Tip – se også hele vores store udvalg af hummel sko.