HOKA Mach 4

5 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 5 af 5 produkter

Blød og behagelig HOKA Mach 4

Med HOKA Mach 4 får du en træningssko, der er i den lave ende af vægtskalaen, og som kan bruges til både mængdetræning og de lidt hurtigere træningspas. HOKA er fortsat karakteriseret ved sin ekstrem store mellemsål, og det er ikke nogen undtagelse her. Du får fornøjelsen af en sublim støddæmpning og en sko, der hjælper dig fremad gennem HOKA’s meta-rocker teknologi, der både sikrer dig fremdrift og en stabil fodafvikling.

Neutrale løbesko

Her på siden finder du et udvalg af HOKA Mach 4, som netop er neutrale løbesko. De er designet med fokus på ekstrem lav vægt, hvilket gør dem perfekte til tempoløb. Med et par neutrale løbesko får du maksimal støddæmpning på løbeturen. De neutrale HOKA Mach 4 er fremstillet med bløde mellemsåler uden pronationsstøtte. De er derfor perfekte til dig, der ikke falder indad på foden i din afvikling fra landing til afsæt.

Vælg altid de korrekte løbesko

Om du enten løber en kort tur et par gange om ugen eller om du løber lange ture, er det nødvendigt, at du vælger de rette løbesko. Løbeskoens støtte og støddæmpning vil hjælpe dig med at reducere risikoen for løbeskaber. Dette alene er en af de mest vigtigste grunde til at anskaffe et par rigtige løbesko. Løber du afsted uden et par ordentlige løbesko, er der altså stor risiko for, at dit løbeeventyr slutter før det er begyndt.

Fri fragt som Klub SPORT 24 medlem

Bestil dine næste HOKA Mach 4 løbesko på SPORT24.DK med det samme, så du hurtigt kan komme ud på din næste løbetur. SPORT 24 tilbyder et stort og spændende sortiment af lette, velsiddende og super komfortable neutrale løbesko. Vi har et flot udvalg af HOKA Mach 4 løbesko i smarte designs og farver. Husk at du har 365 dages returret og selv bestemmer om du sender retur til webshoppen eller bytter i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder landet over.