Helly Hansen jakker

49 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 49 produkter

Helly Hansen jakke til dine behov

Med Helly Hansen jakker får du altid kvalitetsjakker, der er enormt funktionelle, men samtidigt også følger moden i samfundet. Helly Hansen er et velkendt mærke blandt de fleste, og kan bruges til et kæmpe spektrum af aktiviteter som eksempelvis ski, vandring, bådture og meget mere. Overtøjet kan også bruges, hvis du blot ønsker en flot hverdagsjakke, til når du skal ud at gå med hunden. I vores store udvalg af Helly Hansen jakker vil du altid kunne finde en model, der passer til dig og dine behov. 

Helly Hansen – mere end 140 års erfaring

Helly Hansen er en virksomhed, der i mere end 140 år har haft til mål at beskytte folk mod vejret, specielt de våde og kolde dage. Det startede i sin tid med oilskinsjakker, som kun havde til formål at holde folk i live. Det har i senere år udviklet sig enormt meget, fra at målet var at holde folk i live, , som stadig er funktionelt og komfortabelt at have på uanset omgivelserne. Helly Hansen bliver blandt andet brugt meget i forbindelse med skiture eller vandreture, hvor beskyttelse mod vind og vejr er vigtigt.

Bliv klædt ordentligt på uanset vejret

Med Helly Hansen jakker er vejret aldrig et problem, eller noget der skal holde dig inde. Det norske kvalitetsmærke designer overtøj, der både kan bruges i regnvejr, blæsevejr og når der er minusgrader udenfor. Jakkerne har enormt mange forskellige features. Det er alt fra:

  • Regnjakker der både er vind og vandtætte med tapede syninger, men stadig er meget åndbare. Funktionelt overtøj der både er let, pålideligt og komfortabelt samt fremstille i højeste kvalitet.
  • Vinterjakker som er dejligt lette og forsynet med en varm foring, og som tilbyder gode åndbare, vind og vandtætte egenskaber. Dette er jakker der er perfekt til både de kolde og våde dage.

Med Helly Hansen jakker får du et outdoor-mærke, der giver dig friheden til at bevæge dig ud uanset vejret.

Lækre jakker til både damer, mænd og børn

Hos SPORT 24 har vi et stor udvalg af Helly Hansen jakker til både kvinder, mænd og børn. Der er et væld af forskellige designs, farver og formål de enkelte jakker er lavet til. Så uanset dine gøremål udenfor er du dækket godt ind med en Helly Hansen jakke. 

Køb trygt Helly Hansen jakker hos SPORT 24

Ved køb af varer på webshoppen sørger vi for lynhurtig afsendelse i løbet af 1-2 hverdage. SPORT 24 giver dig også altid 365 dages fuld returret på ubrugte varer i original emballage. Dette gælder både når du køber på webshoppen men også i vores fysiske butikker. Derudover tilbyder vi også mulighed for at blive medlem af vores VIP-kundeklub. I vores kundeklub får du masser af spændende fordele.

Mange fordele med et VIP-medlemskab

I SPORT 24’s VIP-kundeklub får du blandt andet fordele som:

  • Mulighed for gratis fragt hver gang du handler på SPORT 24.DK, samt en gratis returlabel vedlagt.
  • Du optjener bonus, både når du handler på vores webshop, men også i vores fysiske butikker
  • Du får SPORT 24’s attraktive kataloger før alle andre, og dermed muligheden for at komme først til alle de gode tilbud.

Dette er blot nogle af de mange fordele, du kan få. Se mere om alle fordelene som VIP-medlem her.