Info vedr. COVID-19! Genåbning af ALLE butikker | Håndtering af varer på lageret – Læs mere HER >
Farve:
Heelys Split Børn
Levering 1-2 dage - Gratis fragt for alle VIP kunder
Produktbeskrivelse

Heelys Propel 2.0 Børn er stabile og åndbare rullesko i et cool streetlook. Dit barn kan rulle derudaf og fyre den af med tricks i disse underholdende Heelys.

 

Hårdfør overdel og rullende underdel

Sko der kan lave tricks har brug for en hårdfør konstruktion, der kan klare nogle knubs. Overdelen er fremstillet i en glat og slidstærk kvalitet. Ventilationshullerne i hælkappen sørger for frisk luft til fødderne, når de er rullende aktive.

 

Sålen på disse Heelys Propel 2. er bygget op i en slidstærk gummi med en skridsikker underdel. Skoene kan bruges med og uden hjul, hvilken udvider rulleskoenes anvendelighed.

 

Sådan monterer du hjulene:

Under hælen sidder et gummistykke, som kan afmonteres med den tilhørende nøgle. Nøglen lirkes ind i det aflange hul bagerst på gummistykket og vippes opad. Herved blotlægges et hulrum, som hjulene klikkes ned i. Sørg for at hjulene er klikket ordentlig fast, så de bliver siddende.

 

Hjulene afmonteres igen ved at tage fat på "ydersiden" af dem og trække opad. Derefter klikkes det lille gummistykke på igen, så du kan bruge dem som almindelige sko.

 

2 x 1 hjul
ABEC 5 kuglelejer
Nøgle til på- og afmontering medfølger

 

Husk beskyttelsesudstyr

Se Mere:
27%
Swipen voor 1 additionele foto
Kun på Sport24.dk