☀ Sommerudsalget er i gang. Spar op til 50 % på tusindvis af udsalgsvarer HER ☀

Head

12 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 12 af 12 produkter

Head laver produkter til ski, tennis, badminton, dykning og sportsfodtøj, så der må siges at være noget for enhver smag. Med Head er dit udstyr kvalitetssikret, om du er motionist eller professionel.

Andre Agassi, Maria Sharapova og Andy Murray

Gennem tiden har Head været sponsor for tennisstjernen Andre Agassi, som er den femte person i historien, der har vundet alle fire Grand Slam-titler. Head har også andre sportsatleter på sin sponsorliste, blandt andre tennisspillerne Natalie Grinham, Maria Sharapova og Andy Murray og skiløberne Jon Olsson, Didier Cuche, Bode Miller og Sarka Zahrobska.

Ski af flyskrog

Head blev grundlagt i 1950 i Baltimore i USA af Howard Head. Efter en skitur undrede Howard Head sig over, hvorfor ski var lavet af træ i en tid, hvor metal og plastik ellers erstattede træ på mange forskellige områder. Det blev derfor Howard Heads mission.

Head arbejdede for Glenn L. Martin Company, hvor de brugte en blanding af aluminium og plastik lamineret sammen til at bygge flyskrog og blev derfor inspireret til at forsøge sig med samme fremgangsmåde i sine skidesigns. Efter to år med ødelagte og knækkede ski lykkedes missionen i 1950, og Head som virksomhed blev en realitet. Heads ski gjorde det væsentlige nemmere at dreje og styre, og derfor blev skiene hurtigt en succes på det amerikanske marked. 

US Open, Prince og Wimbledon

1960erne:Op gennem 1960erne opnåede Head en markedsprocent på over 50 på det samlede amerikanske skimarked. Produktionen blev udvidet til også at indbefatte tennisketchere, da en ketcher med aluminiumsramme, som gjorde ketcheren stærkere end tidligere, blev introduceret til markedet af Head.

1969: Head indgik en sponsoraftale med den OL-vindende skiløber Jean-Claude Killy til at reklamere for et par nye metal- og fiberglas ski opkaldt efter ham selv, ’The Killy 800’.  

1969: Til US Open blev Heads ketcher brugt første gang i en større turnering. Samme år solgte Howard Head virksomheden til AMF (American Machine and Foundry). Howard Head beholdt interessen for tennissporten og købte sig senere i Prince Sports i stedet.

1975: Head-sponsorerede tennisspiller Arthur Ashe vandt Wimbledon ved at besejre Jimmy Connors i finalen.

Udvidelse til badminton, dykning og fodtøj

  • I dag har Head hovedkvarter i Amsterdam i Holland og er stadig blandt de førende inden for ski, tennis og dykning.
  • Senest i 2007 har Head også påbegyndt en badmintonlinje, og samme år blev virksomheden relanceret med ny brandingstrategi og nyt logo.
  • I 1970erne opkøbte Head dykkerfabrikanten Mares og skifabrikanten Tyrolia, og op gennem 80erne introducerede Head også fodtøj til sit sortiment.
  • I 1997 stod Head bag den første titanium- og grafittennisketcher, som blev en stor succes blandt de professionelle tennisspillere.

Hos SPORT 24 vil vi med glæde give dig muligheden for at lære Head og deres produkter bedre at kende, da vi er overbeviste om, at det med Heads kvalitetsprodukter bliver et venskab for livet.