Når kulden banker på og vinteren står for døren, er det om at klæde børnene i varmt og komfortabelt tøj, så de stadig kan nyde deres udendørsaktiviteter og lege uden at blive kolde. Her er en halsedisse til børn et super supplement til resten af vinterudstyret. Med en halsedisse i børnestørrelse er det nemlig nemt at holde kulden væk fra barnets hals og sikre at vinden ikke suser indenfor jakken. Her på siden finder du et stort udvalg af blandt andet Buff halsedisser til børn.

Halsedisse til børn

5 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 5 af 5 produkter

Smarte halsedisser til piger og drenge

Der findes rigtig mange smarte halsedisser til piger og drenge og her på siden har vi samlet et godt udvalg, så dit barn kan få den helt rigtige model. Vores lækre halsedisser til børn er fremstillet i lette og bløde kvaliteter med gode åndbare og svedtransporterende egenskaber, så komforten er i top, uanset hvor længe dit barn er ude at lege. En halsedisse til børn fylder desuden minimalt, hvilket gør den fantastisk nem at have med på farten for mor og far eller i lommen på dit barns jakke. Halsedissen er lynhurtig at få af og på og sidder med det samme perfekt om halsen, hvor den giver den nødvendige isolation og beskyttelse mod kulden.

Halsedisser med forskellige materialer og egenskaber

En halsedisse til børn er typisk fremstillet i en tynd polyesterkvalitet med gode funktionelle egenskaber, der sikrer en blød, tør og behagelig komfort. Du finder dog også andre typer af halsedisser til børn, som kan være mere velegnede til de koldeste vinterdage. Nogle modeller er fremstillet i fleece eller i en kombination med fleece nederst og den klassiske tynde polyesterkvalitet øverst. Det kraftigere fleecemateriale sørger for øget varme og lader stadig huden ånde. Derudover byder sortimentet på halsedisser i uld, som med sine gode naturlige egenskaber effektivt holder halsen varm og beskyttet. Er der brug for ekstra beskyttelse, findes der også halsedisser til børn, som er forsynet med en vindtæt front.

Spraglet design eller klassisk look

Når du køber en halsedisse til børn, er der mange muligheder for at vælge et design, som falder i god smag hos barnet. Hos SPORT 24 finder du nemlig et spændende sortiment, som byder både på klassiske, ensfarvede modeller og mere spraglede modeller med cool grafik, seje mønstre og flotte farver. Uanset om du er på jagt efter den ene eller anden type halsedisse til dit barn, er der således gode chancer for at finde den helt rigtige model her på siden.

Alsidige halsedisser til børn

Med en halsedisse til børn er der mange smarte anvendelsesmuligheder ud over den klassiske brug om halsen. En halsedisse er nemlig utrolig alsidig og kan blandt andet anvendes som et pandebånd, foldes som en hue eller et hårbånd - eller ganske enkelt trækkes op så den dækker det nederste af ansigtet. Mulighederne er mange og det er ingen sag at skifte fra det ene til det andet, når de forskellige behov opstår.

Hurtig levering og 365 dages returret

Tjek vores sortiment af halsedisser til børn og vælg din favorit blandt de mange populære modeller. Handler du online på SPORT24.DK, modtager du din pakke om 1-2 hverdage, så dit barn hurtigt bliver klar til at ifører sig sin nye halsedisse. Husk at du har 365 dages returret på ubrugte varer og du bestemmer selvfølgelig selv, om du vil sende retur til webshoppen eller bytte i en fysisk SPORT 24 butik.