Haglöfs rygsække

10 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 10 af 10 produkter

Haglöfs rygsække som din outdoor partner

Hvis du ønsker kvalitet, bæredygtighed, funktion og design, så er Haglöfs rygsække det rigtige valg, når du køber udstyr til dit næste eventyr. Rygsækkene kan bruges af både dig der er til urban outdoor, og dig der er til vandreture i det barske men flotte fjeldterræn. Grunden til at Haglöfs rygsækkene er så gode, er de grundværdier som designet bygger på:

  • Pålidelighed
  • Nysgerrighed
  • Stolthed

Så gå ikke glip af din nye lækre og funktionelle Haglöfs rygsække - køb den lige her hos SPORT 24.

Historien om rygsække med afsæt i naturen

Historien om Haglöfs rygsække starter med grundlæggeren Wiktor Haglöf, som i 1914 lavede sin første skoletaske. Wiktor Haglöf var en mand af drømme og visioner om at gøre livet nemmere for dem, der arbejdede hårdt i naturen. Den helt store succes hvor Wiktors vision blev forvandlet til virkelighed, kom i 1935 hvor han åbnede en helt ny fabrik. Trods at Wiktor Haglöf er gået bort, bliver hans vision om at lave tasker med stor relation til naturen stadig udført og det er en stor hjertesag for virksomheden.

Miljøvenlige rygsække i fremragende kvalitet

Haglöfs rygsække er i konstant udvikling, både når der bliver snakket funktionalitet, design og bæredygtighed, hvilket er med til at sikre den høje kvalitet som rygsækkene står for. Udover høj kvalitet får du også et brand, der går op i fremtiden for vores planet. Det er nemlig ikke kun materialerne i nogle af deres tasker som er bæredygtige. Haglöfs yder nemlig en lang række miljøvenlige indsatser, som eksempelvis deres miljøvenlige fremstillingsmetoder der reducerer mængden af skadelige stoffer.

Hvis bæredygtighed også betyder lige så meget for dig, som den gør for Haglöfs, så skal du se efter vores bæredygtighedssymbol her på SPORT 24 webshoppen. Her får du mulighed for at træffe det bæredygtige valg, når du shopper. Så køb din bæredygtige Haglöfs rygsække hos SPORT 24.

Gå ikke glip af SPORT 24 medlemstilbud

Du finder altid, både i vores fysiske butikker og på webshoppen, en masse forskellige varer til stærke medlemspriser. Hvis du elsker en god deal, bør du uden tvivl tilmelde dig vores spændende medlemsklub, hvor du altid finder attraktive tilbud, der helt sikkert vil falde i din smag.

Føl dig tryg når du handler med SPORT 24

Køb trygt dine Haglöfs rygsække hos SPORT 24. Med afsendelse indenfor 1-2 hverdage er du sikret en lynhurtig levering – og med 365 dages returret kan du altid føle dig tryg. Vi tilbyder også gratis fragt, som en del af vores SPORT 24 kundeklub. Dette er blot en af mange fordele, som du helt sikkert ikke ønsker at gå glip af - så skynd dig ind og tilmeld dig vores kundeklub: Klub SPORT 24

Vi er hos SPORT 24 altid klar til at hjælpe dig – både online og i vores fysiske butikker. Rigtig god fornøjelse med din nye Haglöfs rygsæk!