⏳ FØDSELSDAGSRABAT: Spar 20%* på alle ikke i forvejen nedsatte varer | Slutter om

Hættetrøjer til børn

194 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 194 produkter

Stort udvalg af hættetrøjer til piger og drenge

Hættetrøjer til børn har i mange år været et sikkert og populært valg til både hverdag og fritid. Her på siden finder du altid et stort og varieret udvalg af smarte og lækre hættetrøjer til børn i alle aldre. Der er modeller fra en lang række kendte sportsmærker, som alle sætter en ære i at kombinere smart design, høj komfort og fremragende kvalitet. Du kan med andre ord roligt udforske sortimentet og vælge dit barns favorit mellem de mange lækre hættetrøjer til piger og drenge. Vi afsender din ordre i løbet af 1-2 hverdage - så du og dit barn kan godt begynde at glæde jer.

Vælg din stil med en smart hættetrøje til børn

Uanset hvilken type hættetrøje til børn du leder efter, er der gode chancer for at finde den ønskede model lige her på siden. Vores sortiment bugner af forskellige modeller og der kommer hele tiden nye til. Nogle af vores hættetrøjer til børn er i helt klassisk stil med ribafslutning ved håndleddene og i den nederste kant. De har et minimum af detaljer, men er for de flestes vedkommende dog forsynet med en kængurulomme på maven. Andre modeller prydes af flotte print, detaljer på ærmerne eller et markant logotryk. Derudover finder du naturligvis også modeller med en gennemgående lynlås på fronten.

Til hverdag eller sport

Rigtig mange hættetrøjer til børn er fremstillet i en blanding af bomuld og polyester, hvilket sikrer en blød og behagelig komfort, der egner sig perfekt til hverdag. Derudover sørger materialeblandingen for at hættetrøjen bevarer sin facon og gode pasform - selv efter mange ture i vaskemaskinen. Andre modeller er udført i ren polyester og disse hættetrøjer er typisk designet med henblik på træning og fysisk aktivitet, hvor de glimrer ved ikke at blive tunge af sved på samme måde som bomuld. Du finder begge typer af hættetrøjer til børn i sortimentet lige her på siden.

Bliv klubmedlem og få fri fragt

Hos SPORT 24 elsker vi godt design, der – udover at give dig en cool stil – også tilbyder gode funktionelle egenskaber, så du føler dig godt tilpas dagen igennem. Dette får du med de mange skønne hættetrøjer til børn, som vores nøje udvalgte leverandører byder på. Når du bestiller online her på SPORT24.DK, afsender vi dine varer i løbet af kun 1-2 hverdage, så du hurtigt kan få glæde af dit køb. Er du klubmedlem får du fri fragt og vi vedlægger naturligvis en returseddel, så du kan sende retur til webshoppen uden beregning. Alle vores kunder har 365 dages returret og du er selvfølgelig velkommen til at bytte i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker.

Er du endnu ikke klubmedlem, kan du hurtigt og nemt blive det allerede i dag. Du får masser af spændende og attraktive fordele ved at være en del af Klub SPORT 24 kundeklubben.

Læs mere om kundeklubben og opret dig som klubmedlem.