Golfbolde

12 produkter

Filtrer
KategorierVis liste
Øvrige
(12)
GOLF
(12)
SizeVis liste
ONESIZE
ButikVis liste
Sport24outlet - 6100 Haderslev
(1)
Sport24outlet - 4000 Roskilde Industrivej
(1)
KønVis liste
Kvinder
(12)
Mænd
(11)
Pris
DKK 150
DKK 300
MærkerVis liste
Srixon
(7)
Wilson
(5)
FarverVis liste
Gul
(1)
Hvid
(4)
Sortering
Viser 12 af 12 produkter

Spil som de professionelle med de rigtige golfbolde

Hos SPORT 24 giver vi dig muligheden for at tage ud på golfbanen og have følelsen af, at du er med i en af de 4 helt store golfturneringer, PGA Championship, British Open, US Open og The Masters. Du sidder nok lige nu og undrer dig over hvordan det kan lade sig gøre. Det kan det ved, at vi tilbyder dig golfbolde i topklasse, der kan være med til, at du kan lave de helt lækre slag, der måske endda kan skaffe dig et par birdies, eagles eller måske endda det ultimative slag - hole in one. Gå ikke glip af den professionelle følelse og køb dine golfbolde hos SPORT 24.

Vælg de rigtige golfbolde

Det er vigtigt at finde de helt rigtige golfbolde til måden du gerne ville spille på, da det kan have afgørende betydning for dine slag. Det er derfor meget vigtigt, når du køber dine golfbolde, at du tjekker specifikationer på de enkelte produkter, på vores hjemmeside, for at du finder de rigtige bolde til dig. Det er specifikationer som fortæller dig om golfbolden er blød eller hård, om du får en bold med meget spin eller en golfbold der har fokus på kontrol.

Der er ikke golfbolde der passer perfekt til enten amatører eller golfspillerne med det lave handicap. Du skal i stedet finde de golfbolde som passer perfekt til dig. Elsker du eksempelvis de lange slag og ønsker lidt spin og kontrol omkring greens, kan du vælge en soft golfbold. Eller ønsker du at reducere risikoen for at trække slagene ved tee-off og øge højden på dine slag, uden risiko for at bolden er for vindfølsom, kan du vælge ultisoft golfbolde. Gå ind på SPORT24.DK og find de helt rigtige golfbolde til dig.

Gå ikke glip af SPORT 24 medlemstilbud

Du finder altid, både i vores fysiske butikker og på webshoppen, en masse forskellige varer til super priser. Hvis du elsker en god deal, bør du uden tvivl tilmelde dig vores spændende medlemsklub, hvor du altid finder attraktive tilbud, der helt sikkert vil falde i din smag.

Føl dig tryg når du handler med SPORT 24

Køb trygt dine golfbolde hos SPORT 24. Med afsendelse indenfor 1-2 hverdage er du sikret en lynhurtig levering – og med 365 dages returret kan du altid føle dig tryg. Vi tilbyder også gratis fragt, som en del af vores SPORT 24 VIP-kundeklub.

Bliv gratis VIP-medlem og få fri fragt

Som VIP-medlem hos SPORT 24 giver vi dig muligheden for fri fragt af din levering og vi vedlægger naturligvis en returseddel, så du kan sende tilbage til webshoppen uden beregning. Dette er blot en af de mange fordele, du kan få som VIP-medlem. Der er blandt andet også:

  • Du kan deltage i VIP konkurrencer og vinde flotte præmier
  • Du får invitationer til eksklusive events
  • Du kan altid finde dine kvitteringer, hvis du logger ind på din VIP-konto
  • Du kan få hele din families køb registreret på samme medlemsnummer.

Er du ikke medlem endnu, kan du både hurtigt, nemt og gratis blive det i dag. Skynd dig ind og opret dig gratis som VIP-medlem.