Garmin Fenix 7

9 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 9 af 9 produkter

Garmin Fenix 7 – Sportsur i topklasse

Garmin er en af de helt store spillere indenfor smartwatches verden over, og særligt deres teknologi indenfor GPS-navigation har været banebrydende. Garmins GPS-system giver dig en utroligt præcis måling. Samtidig er deres ure utroligt brugervenlige og fyldt med avancerede funktioner, som kan hjælpe dig med at finjustere din træning ned til mindste detalje.

Smart ur til den aktive

Garmin Fenix 7 er uret til dig, som godt kan lide at holde dig i gang hele ugen. Det er til dig, som ikke kan stå stille og allerede er i gang med at planlægge din næste gode løbetur inden du har smidt løbeskoene. Med Garmin Fenix 7 får du en af de bedste GPS-smartwatches. Et ur som har de mest avancerede funktioner og en lang batterilevetid. Du får adgang til et hav af forskellige aktivitetsprofiler, så du har mulighed for at tracke alt relevant data. Det gælder data fra dine løbeture eller en anden aktivitet, men også data om kroppens generelle sundhed.

En unik serie

Garmin Fenix-serien er særligt kendt for sin fantastiske batterilevetid, avancerede GPS-system, et hav af aktivitetsprofiler og høj kvalitet. Alt dette kan du finde i Garmin Fenix 7, men den indeholder også en række nye forbedringer, som er med til at give dig en bedre oplevelse. GPS-systemet i uret er blevet endnu bedre og det betyder, at din tracking når nye højder, når du løber i omgivelser, der ellers kan være svære at tracke præcist. Derudover er designet opdateret, som giver dig et mere moderne look på håndleddet. En stor opgradering, som Garmin Fenix 7 har i forhold til sine forgængere er en berøringsskærm. Garmin Fenix 7 har stadig de fem fysiske knapper ligesom de tidligere Fenix-ure, men har nu en berøringsskærm interageret, hvilket er en stor hjælp til at skabe overblik når du anvender GPS-funktionen.   

Smartwatch-funktioner

Garmin Fenix 7 kan du også anvende som din helt egen smartwatch i hverdagen. Uret har alle de smarte funktioner, som du kan forvente af et helt normalt smartwatch.  Du kan modtage notifikationer, opkald, beskeder, styre din musik og meget mere ligesom din smartphone kan, bare uden du behøver at tage den op af lommen. Uret hjælper dig med at tælle dine daglige skridt, og viser dig endvidere din forbrænding af kalorier. Den overvåger også din puls og din daglige rytme.

Mange forskellige aktivitetsprofiler

Uanset om du skal løbe, svømme, cykle eller udføre en triatlon, kan du nemt og hurtigt skifte mellem forskellige sportsgrene på uret. Garmin Fenix 7 har indbyggede aktivitetsprofiler, hvilket gør det nemt for dig at skifte mellem forskellige sportsgrene med et enkelt klik. Uret hjælper dig med at blive en bedre sportsudøver, og hjælper dig igennem din træning nemt og sikkert, så du træner på den mest optimale måde.