Garmin Fenix

8 produkter

Filtrer
KategorierVis liste
Løb
(8)
Løbeudstyr
(8)
Træning
(8)
Træningsudstyr
(8)
Cykling
(1)
Cykeludstyr
(1)
Øvrige
(7)
ØVRIGT UDSTYR OG TILBEHØR
(7)
Outdoor
(1)
Outdoor udstyr
(1)
SizeVis liste
ONESIZE
ButikVis liste
Sport24 - 1560 København Fisketorvet
(4)
Sport24 - 2300 København Field's
(3)
Sport24 - 8600 Silkeborg
(2)
Sport24 - 6700 Esbjerg
(2)
Sport24 - 8800 Viborg
(1)
Sport24 - 7000 Fredericia
(1)
KønVis liste
Kvinder
(8)
Mænd
(8)
Pris
DKK 4,600
DKK 6,700
MærkerVis liste
Garmin
(8)
FarverVis liste
Grå
(1)
Sort
(6)
Sortering
Viser 8 af 8 produkter

Garmin Fenix multisport GPS-ure

Garmin Fenix er en serie af multisport GPS-ure, som i de fleste kredse betragtes som værende markedets bedste. Fenix-serien udgør topmodellerne fra Garmin og er spækket med et utal af ekstremt avancerede features og funktioner, som gør urene ideelle til et hav af sportsgrene og en aktiv outdoor livsstil. Garmin Fenix urene er perfekte til både store og små eventyr og henvender sig altså til både ultraløbere og motionister, der elsker at nørde i data - og som ønsker at have alle træningsinformationer lige ved hånden.

Garmin Fenix urene så dagens lys i 2012

Den første generation af Garmin Fenix urene kom på markedet i 2012 og startede en ny æra inden for outdoor og multisport GPS-ure. Fenix-serien fra Garmin har således et råt design og er kraftigt bygget, så det uden problemer kan klare de mange udfordringer, som et aktivt outdoorliv byder på. Derudover satte det første Garmin Fenix ur nye standarder i forhold til batterilevetid, hvilket betød, at uret kunne bruges i hele 50 timer inden det skulle lades op igen. Siden 2012 er der løbende kommet nye generationer af Garmin Fenix ure på markedet og batterilevetiden er siden forøget væsentligt.

Løbende udvikling af Garmin Fenix

Generelt har Garmin Fenix multisport urene udviklet sig og fået flere og smartere funktioner og forbedringer på eksisterende features. Det gælder blandt andet batterilevetid, hukommelse, træningsfunktioner og skærmteknologi, som løbende er blevet forbedret. Fenix urene er ligeledes blevet introduceret med en ny og bedre håndledspulsmåler, som effektivt og præcist kortlægger dine pulsdata. Læs meget mere om Garmin Fenix 6 og vores test af uret på vores blog lige her.

Garmin Fenix urene er testet efter militære standarder

Da Garmin Fenix-serien henvender sig til et aktivt outdoorliv og sportsgrene med masser af action, er urene fantastisk holdbare og ekstremt slidstærke. De nyeste generationer er således testet efter militære standarder, så du roligt kan kaste dig ud i nye eventyr og give den gas på land, i vand og i luften.

Hurtig og sikker levering hos SPORT 24

Hos SPORT 24 finder du et godt udvalg af de fantastiske Garmin Fenix multisport GPS-ure, så du kan følge din træning nøje og leve et aktivt outdoorliv i fuld kontrol. Vi leverer dit Fenix multisport ur efter blot 1-2 hverdage og tilbyder hele 365 dages returret. Du kan sende retur til webshoppen eller bytte i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, hvor du også kan få hjælp med dit ur, hvis du har spørgsmål.