Info vedr. COVID-19! Genåbning af ALLE butikker | Håndtering af varer på lageret – Læs mere HER >

Garmin

()

Garmin er i dag førende inden for bil-, fly, outdoor- og marinenavigation, sports- og fitnessudstyr, radio- og telekommunikation samt GPS-tracking.

Bag Garmin står ingeniørerne Gary Burrell og Dr. Min Kao, der i 1989 fik ideen til virksomheden. I dag er Garmin en global markedsleder indenfor satellitnavigation, men målet er stadig det samme, nemlig at skabe navigations- og kommunikationsprodukter, der beriger og gør livet lettere for Garmins kunder.

Garmin sports-GPS

De fleste sportsfolk kender Garmins pulsure og cykelcomputere, som er blevet voldsomt populære overalt i verden på grund af den indbyggede GPS, der viser hvor langt, hvor hurtigt, hvor længe, hvor stejlt og hvor intenst, du har løbet eller cyklet.

De håndholdte GPS'er fra Garmin kom først på markedet under Golfkrigen hvor de amerikanske soldater havde brug for et pålideligt redskab til at finde vej i ørkenen. Siden er enhederne blevet udviklet kraftigt, så Garmin i dag er den førende producent inden for håndholdte enheder til f.eks geocaching, hiking, trekking og lignende.

Hos SPORT 24 er vi glade for at kunne tilbyde dig højteknologiske produkter fra Garmin, der gør din træning sjovere.