⏳ FØDSELSDAGSRABAT: Spar 20%* på alle ikke i forvejen nedsatte varer | Slutter om

FUSION løbejakker

16 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 16 af 16 produkter

Mærk passionen og komforten med en FUSION løbejakke

FUSION er et dansk sportsbrand, der er kendt for sin fantastiske kvalitet, der gennemsyrer alt fra design til produktion og materialer. En FUSION løbejakke er bestemt ingen undtagelse og her på siden finder du vores spændende udvalg af fantastiske modeller. Der er både FUSION løbejakker til damer og til herrer og uanset hvilken model du vælger, vil du med det samme kunne mærke passionen, komforten og den yderst velsiddende pasform, som FUSION løbejakker er så anerkendte for.

FUSION er det bæredygtige valg af løbejakke

Når du køber en FUSION løbejakke tager du hensyn til både dig selv og miljøet. FUSION løbejakker er nemlig Bluesign® certificerede, hvilket garanterer en miljøvenlig fremstillingsmetode, der reducerer mængden af skadelige stoffer under produktionen. Derudover bliver de produceret i Europa, så transporten reduceres og den miljømæssige belastning formindskes. En FUSION løbejakke er desuden Oeko-Tex® 100 certificeret og dermed testet for indhold af kemiske stoffer, der kan, eller som mistænkes for at kunne, skade dit helbred eller miljøet. FUSION tænker således på miljøet hele vejen rundt om produkterne til glæde for både dig selv og jordkloden.

Fremstillet i lette og funktionelle materialer

Med en FUSION løbejakke er du klædt godt på til intens løbetræning, hvor du først og fremmest ønsker beskyttelse mod vinden. Nogle FUSION løbejakker er desuden vandafvisende, mens de alle er åndbare, så du kan komme af med overskydende varme og opretholde en suveræn træningskomfort fra start til mål. Løbejakkerne fra FUSION er generelt fremstillet i lette og funktionelle materialer, der effektivt hjælper med at holde dig tør og tilpas – og samtidig sikrer en suveræn bevægelsesfrihed.

Smarte og praktiske detaljer der øger løbeglæden

Næsten uanset hvilken FUSION løbejakke du vælger, vil den være forsynet med smarte og praktiske detaljer, der er med til at øge løbeglæden. FUSION løbejakkerne er således typisk designet med mindst en lomme til sikker opbevaring af eksempelvis din telefon. Lommerne er udstyret med kvalitets YKK-lynlåse og ofte er der placeret et lille hul til ledningen fra dine høretelefoner, så den er mindst mulig i vejen, når du løber. Alle FUSION løbejakker er naturligvis også designet med effektive refleksdetaljer, der sørger for at gøre dig synlig i trafikken på de mørke dage i efterårs- og vintermånederne.

Vælg klassisk eller moderne look

Hvis du vil købe en FUSION løbejakke, er der typisk flere farver at vælge imellem, så du kan få den stil, du bedst kan lide. Nogle ønsker en klassisk sort løbejakke, mens andre elsker farvede modeller, der skiller sig mere ud fra mængden. Hos SPORT 24 finder du begge dele, så du kan købe præcis den FUSION løbejakke, som til fulde opfylder dine ønsker og krav til din træning og din træningsstil.

Køb trygt din nye FUSION løbejakke online hos SPORT 24

Husk at når du handler online hos SPORT 24 foregår det sikkert og hurtigt uden problemer. Vi leverer din nye FUSION løbejakke efter blot 1-2 hverdage og fortryder du dit køb, har du 365 dages returret til at returnere den ubrugte vare – enten til webshoppen eller i din nærmeste SPORT 24 butik. Du kan også helt gratis blive VIP-medlem hos SPORT 24 og få glæde af vores medlemsfordele, som for eksempel fri fragt og retur samt en årlig bonusudbetaling på dine køb. Bestil din nye FUSION løbejakke nu og bliv klædt optimalt på til dine løbeture i mange år fremover.