UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Træningsdragter

7 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 7 af 7 produkter

Træningsdragten er en vigtig del af dit udstyr!

Som fodboldspiller ved du, at udstyret skal være i orden for at præstere på højeste niveau - og udstyr er vel at mærke mere end bare støvler og bold. Husk på, hvor meget dit tøj betyder for en toppræstation på træningsbanen. En velsiddende moderne træningsdragt vil uden tvivl kunne give dine præstationer et løft, når den letter dig for de gener, du kan få fra en gammeldags tung træningsdragt i bomuld.

Lette og svedtransporterende træningsdragter

Moderne træningsdragter er fremstillet i lette polyesterkvaliteter, som både beskytter mod vinden og samtidig er svedtransporterende. Det sikrer en høj komfort, mens du undgår at blive kold og stiv under træningen. Herudover skal din træningsdragt have en behagelig pasform, som tillader fri bevægelighed, mens du varmer op til præstationerne på fodboldbanen.

Lange bukseben eller knickers?

En klassisk træningsdragt har typisk bukseben i fuld længde og en jakke med gennemgående lynlås. Det fungerer rigtig godt til opvarmning, hvor du skal have plads til shorts og T-shirt under dragten.

Er du imidlertid på jagt efter en træningsdragt, som du kan have på under hele træningen, så kan du alternativt overveje et knickerssæt. Her er overdelen ofte enten med en lille lynlås i halsen eller helt uden lynlås. Bukserne er typisk fremstillet i ekstra slidstærkt materiale og i 3/4-længde, hvilket giver plads til dine fodboldsokker og benskinner.

Find din favorit!

Uanset om du er voksen eller barn, finder du mange velsiddende træningsdragter her på siden - og helt sikkert også dén træningsdragt, der dækker netop dit behov. Bliv klogere på de enkelte træningsdragter ved at læse beskrivelsen af modellerne - og vælg din favorit.