Knickerssæt

0 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 0 af 0 produkter

Knickerssæt forlænger fodboldsæsonen

Windbreaker og fodboldknickers - populært kaldet et knickerssæt - er den optimale løsning til fodboldtræning på en kold, våd og blæsende dag. Ligesom du nok ikke spiller med lange jernknopper på en sommerhård fodboldbanebane, træner du sikkert heller ikke i shorts og T-shirt på en kold november dag. Vælg det fodboldudstyr og tøj, som passer bedst til trænings- og vejrforholdene - og få maksimalt ud af fodboldtræningen hele året!

Windbreaker til fodbold

En windbreaker til fodboldtræning er fremstillet i et let materiale, som beskytter dig mod vinden. Herudover er den åndbar, for at give dig en optimal træningskomfort. Windbreakeren fungerer perfekt som dit yderste lag oven på en svedtransporterende T-shirt. Modellerne er ofte tætsiddende ved håndleddene og eventuelt forsynet med en lille lynlås i halsen, der gør den nemmere at få af og på.

Fodboldknickers

At bruge fodboldknickers til fodboldtræning er en genial løsning, når det skal være komfortabelt, praktisk og slidstærkt. Længden gør dem perfekte til fodbold, da det giver plads til, at benskinner og fodboldstrømper kan sidde optimalt. Fodboldknickers er typisk strækbare i skridtet og under knæene. Det sikrer en fantastisk komfort og god bevægelighed, så du ikke bliver hæmmet i dit fodboldspil. Herudover er fodboldknickers fremstillet i et meget slidstærkt materiale, som tåler den hårde behandling på de grove efterårs- og vinterbaner.

Lækre windbreakers og fodboldknickers til hele familien

Her på siden finder du altid masser af lækre windbreakers og fodboldknickers til lave priser. Du finder både modeller til børn og voksne, så hele familien kan blive klædt rigtigt på til fodboldtræningen. Tjek det store udvalg af flotte og funktionelle modeller og bliv klædt på i god kvalitet!