Flying Superkids

21 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 21 af 21 produkter

Flying Superkids tøj til de super seje børn   

Hvis dine børn også har en drøm om at blive en del af Flying Superkids eller blot er kæmpe fan af ”superbørnene”, skal de helt klart have fat i det smarte tøj fra den unikke kollektion fra hummel. Tøjet er perfekt til at dyrke gymnastik i og andet akrobatisk udøvelse. Flying Superkids tøjet er både til drenge og piger, og det er muligt at finde alt lige fra t-shirts til shorts.

Historien bag Flying Superkids

Flying Superkids startede i år 1967 som et ganske almindeligt gymnastikhold, men har i årenes løb udviklet sig til et internationalt anerkendt gymnastikfænomen. I dag er Flying Superkids stadig en traditionel gymnastikforening, men har været med til at eksponere gymnastikken i over 35 lande. De er derfor verdenskendte den dag i dag og har flere optrædener i udlandet, hvor flere tusinder mennesker samles for at se ”superbørnene”. Flying Superkids optræder med et mix af gymnastik, akrobatik, sang, dans og ikke mindst spring. De såkaldte ”superbørn” består af børn og unge i alderen 7-21 år, der skiftes til at optræde.

Flying Superkids tøj

Gymnastik er en rigtig god måde at røre sig på, men det kræver at have det rette tøj på. Flying Superkids tøj er moderne og smart, men det giver også børnene god mulighed for at bevæge sig, hvorfor det er oplagt at have på til gymnastiktimerne. Gymnastik er en aktivitet som netop handler om at bevæge kroppen frit. Derfor er det nødvendigt med tøj, som sikrer dine børn bevægelsesfrihed. Udover gymnastik er tøjet også velegnet til andre sportsgrene, hvor det handler om at bevæge kroppen. Det smarte Flying Superkids tøj giver børnene en følelse af at være en del af ”superbørnene” og viser endvidere deres støtte til de super seje børn.

Stort udvalg af Flying Superkids tøj på SPORT24.DK

Hvis dine børn også er kæmpe fan af Flying Superkids, skal de selvfølgelig iklæde sig det smarte tøj, så de kan vise deres støtte. Se det flotte udvalg til både drenge og piger på siden her. Du kan finde mange forskellige modeller og farver samt smarte designs. Bestil hurtigt og sikkert online allerede i dag. Hvis du er klubmedlem, kan du få fri levering og returnering samt optjene bonus for hver gang du handler hos os. Opret en Klub SPORT 24 konto allerede nu. Husk at du har 365 dages returret og selv bestemmer om du sender retur til webshoppen eller bytter i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder landet over.