NY TILBUDSAVIS | Find de mange, skarpe tilbud her >
Fila

Fila

66 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 66 produkter

FILA er et anerkendt mærke inden for førende sportsmode og kendt for at designe og producere enkelt sportstøj i et eksklusivt og moderigtigt look. FILA har fokus på funktionalitet og ved at kombinerer performance med lækkert design, har FILA skabt et sportsmærke, der er perfekt til at yde det bedste i enhver given situation.

Fra stoffer til sport

Fundamentet til sportsmærket FILA blev støbt i 1911 i byen Biella i Italien af Fila brødrene, der levede af at producere kvalitetsstoffer og tekstiler til byens borgere. I 1973 udvidede brødrene virksomheden og forsøgte sig på sportsmarkedet. Først da FILA lancerede deres første tennis kollektion i midten af 80’erne fik verden for alvor øjnene op for mærket. Det kulminerede, da FILA valgte at sponsorere tennislegenden og firedobbelte wimbledonmester Björn Borg. Her forbandt verden pludselig verdensklasse præstationer med verdensklasse sportsbeklædning. FILA’s profil blev forstærket, da mærket senere også valgte at sponsorere US open.

FILA’s stjerner igennem tiden

FILA har sponsoreret flere store sportsstjerner de sidste 40 år bl.a. Ingmar Stenmark, Monica Seles, Alberto Tomba, Kim Clijsters og Michael Schumaker.

Hos SPORT 24 glæder vi os over at kunne tilbyde dig sportstøj i smart og lækkert italiensk design, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Fila dame

Fila herre

Fila børn