Spar op til 67% på gummistøvler til hele familien - Find dem her >

Falke løbestrømper

(10 produkter)

Køb dine Falke løbestrømper hos SPORT 24

Falke er et velkendt sportsmærke, som virkelig har fokus på kvalitet, når det kommer til funktionel beklædning til løb. Falke er især kendt for deres fremragende løbestrømper, som i dag bliver brugt af eliteløbere over hele verden.

I Danmark kender vi bedst Falke for deres kvalitets løbestrømper, som bliver lavet i forskellige tykkelser, med forskellige skaft-længder samt med forskel på højre- og venstre strømpe for optimal pasform. Når Falke producerer sine meget populære løbestrømper, benytter virksomheden sig af helt specielle vævningsteknikker, som blandt andet har været én af grundene til deres succes inden for løbestrømper og løbetøj generelt.

Falke løbestrømper i en klasse for sig

Det hele handler om detalje. Falke løbestrømper er designet med

  • en anatomisk korrekt pasform
  • af højkvalitets materialer
  • med en håndlavet finish
  • og øje for detaljen

Strømperne er ekstremt svedtransporterende og slidstærke. Du kan løbe det ene løb og konkurrenceløb efter det andet uden, at strømperne lader sig mærke. Det betyder, at dine fødder altid vil føle velvære, uanset hvor hårdt de knokler for at nå over målstregen.

Bestil Falke løbestrømper online hos SPORT 24

Falke har i over 100 år forstået at fremstille produkter i høj kvalitet, som sportsudøvere har haft og stadig i høj grad har brug for. Hos SPORT 24 er vi glade for at give dig muligheden for selv at afprøve den kvalitet og funktionalitet, som Falke igennem mange år er blevet belønnet for at mestre til fingerspidserne. Bestiller du dine Falke løbestrømper online, er du klar til at løbe et tilfredsstillende løb om 1-2 hverdage. Som VIP-medlem får du i øvrigt din bestilling sendt fragtfrit.