Vi har i øjeblikket længere leveringstid || 76 butikker har åbent igen - se hvilke her

Cykelhandsker

10 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
9
10
XS
S
M
L
XL
2XL
KønVis liste
Kvinder
(9)
Mænd
(9)
Pris
DKK 125
DKK 400
MærkerVis liste
Craft
(6)
Endurance
(4)
FarverVis liste
Sort
(10)
Sortering
50%
Endurance Folkestone Cykelhandsker
Endurance
DKK 400
DKK 200
50%
Endurance Calais Training/Cycling Glove
Endurance
DKK 250
DKK 125
50%
Endurance Cary Cykelhandsker Herre
Endurance
DKK 350
DKK 175
20%
Craft Go Cykelhandsker
Craft
DKK 200
DKK 160
17%
Craft Roleur Cykelhandsker
Craft
DKK 300
DKK 250
17%
Craft Pioneer Gel Cykelhandsker
Craft
DKK 300
DKK 250
20%
Craft Shield 2.0 Cykelhandsker
Craft
DKK 500
DKK 400
17%
Craft Pioneer Gel Cykelhandsker
Craft
DKK 300
DKK 250
Viser 10 af 10 produkter

Cykelhandsker til både sommer og vinter

Cykelhandsker er vigtige både sommer og vinter. Som cykelrytter er cykelhandsker en kæmpe fordel - selv når det er varmt! Cykelhandsker til vinter er også en nødvendighed, da dine fingre ellers hurtigt bliver kolde og følelsesløse.

Få fuld kontrol med de rigtige cykelhandsker

Cykelhandsker har ofte integrerede gelpuder i håndfladen. Dét dæmper de uundgåelige stød fra bump og ujævnheder i vejen. På den måde minimeres risikoen for, at du får sovende og følelsesløse fingre under din cykeltræning. Handskerne er derfor særligt værdifulde, når du kører på en rute med brosten eller lignende, hvor du hurtigt kan få en ubehageligt snurrende fornemmelse i dine fingre, hvis du ikke bruger cykelhandsker.

Undgå grimme styrt

Det er ubehageligt at blive følelsesløs i fingrene og det kan i yderste konsekvens forringe dit greb i cykelstyret og derved forårsage grimme styrt. Det hjælper gelpuderne med at undgå, ligesom cykelhandskerne også er forsynet med en særlig belægning i håndfladerne, som giver dig et godt og stabilt greb. Skulle du alligevel være uheldig at styrte, beskytter cykelhandskerne desuden dine hænder mod de værste hudafskrabninger.

Stor funktionalitet og god pasform

En cykelhandske i god kvalitet er fremstillet i lette, svedtransporterende og åndbare materialer, der tillader sved og overskydende varme at fordampe. Dét holder dig tør og tilpas, hvilket sikrer en optimal komfort til hænderne, mens du tramper afsted i pedalerne.

Cykelhandsker med korte fingre

De klassiske cykelhandsker er typisk designet med korte fingre og velcrojustering over håndryggen. Dét giver god bevægelsesfrihed og en tætsiddende pasform, som eksempelvis gør det nemmere at skifte gear eller snuppe en energibar i lommen. Nogle modeller er dog fremstillet med lange fingre, så de giver dig en bedre varmeisolering på eksempelvis en blæsende efterårsdag.

Cykelhandsker til vintertræningen

Hvis du cykler hele året, er vinter cykelhandsker en direkte nødvendighed, når frostgraderne sætter ind. Frostkolde fingre og cykling er nemlig en rigtig dårlig kombination. Bruger du ikke handsker om vinteren, så bliver dine fingre nemlig stive og følelsesløse- med det resultat at du mister dit greb i styret og kontrollen over din cykel. Et par gode vinter cykelhandsker er varmeisolerende og vindtætte, så hænderne holdes komfortable og bevægelige. Herudover er modellerne ofte vandafvisende og åndbare, hvilket beskytter hænderne mod iskold regn - og lader overskydende varme fordampe, så du ikke "koger over". Modeller til vinterbrug er også forsynet med et godt og effektivt greb i håndfladen, ligesom de typisk kan strammes til omkring håndleddet for en perfekt pasform.

Gå ikke ned på manglende udstyr

Du får stor glæde af et par gode cykelhandsker i høj kvalitet - uanset om du er entusiastisk cykelmotionist, seriøs cykelrytter, eller bare ikke vil gå ned på manglende udstyr. Med de rigtige cykelhandsker maksimerer du dine præstationer på cyklen, mens du samtidig slipper for ømme hænder og ubehagelige vabler. Køb dine favorithandsker lige her på SPORT24.DK eller i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker.