✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 56%
  Endurance Wori Cykelsko
  Endurance Endurance Wori Cykelsko
  900 DKK 400 DKK
 2. 50%
  Endurance Kalasey Road Cykelsko
  Endurance Endurance Kalasey Road Cykelsko
  1.400 DKK 700 DKK
 3. 20%
  Nike SuperRep Cykelsko Herre
  Nike Nike SuperRep Cykelsko Herre
  1.000 DKK
  Medlemspris 800 DKK Bliv medlem - Klik her
 4. 50%
  Endurance Labo Cykelsko Herre
  Endurance Endurance Labo Cykelsko Herre
  1.000 DKK 500 DKK
 5. 50%
  Endurance E-Cycling Shoe X25
  Endurance Endurance E-Cycling Shoe X25
  1.800 DKK 900 DKK
 6. 20%
  Craft Shelter Skoovertræk
  Craft Craft Shelter Skoovertræk
  350 DKK 280 DKK

Cykelsko

(15 produkter)

Vælg de rigtige cykelsko og maksimér din præstation på cyklen

Cykelsko er en meget vigtig del af dit cykeludstyr. Med de rigtige cykelsko og klamper kan du nemlig klikke fødderne fast til cyklens pedaler, hvilket giver mulighed for en enorm kraftoverførsel - både når du træder foden ned og når du løfter den igen. Cykelskoene giver dig dermed en fantastisk power og fart i pedalerne i forhold til et par almindelige kondisko.

Pasformen på din cykelsko er afgørende for komforten

Cykelsko er designet med en forholdsvis tætsiddende overdel, som spændes til med enten velcro eller en kombination af velcro og en form for klikspænde. Det giver en god komfort og følelse af, at cykelskoen sidder ordentligt fast. Overdelen er typisk fremstillet i et robust og syntetisk materiale som er forsynet med ventilationshuller for optimal komfort. Indvendig er hælkappen ofte forsynet med en god og blød polstring, så du minimerer risikoen for smertefulde skarvsår og vabler. Udvendig er hælkappen fast for en optimal stabilitet og perfekt hold på foden, mens du racer afsted på din cykel.

Cykelsko med stive såler giver stor kraftoverførsel

Ydersålerne på spinningsko og cykelsko til landevej er fremstillet i et stift og ufleksibelt materiale. Det giver en stor kraftoverførsel, så du pumper maksimal energi ud i pedalerne og på den måde holder fart og kadence på dit maksimale niveau.

Cykelsko til mountainbike

Sko til mountainbike har et grovere design og passer perfekt til terrænkørsel i skoven. Sålerne er knap så stive som på modeller til landevej og spinning, da du indimellem skal af og trække din mountainbike igennem mudder eller op ad en særlig stejl bakke. Det betyder, at et lille flex i sålen er at foretrække, ligesom en grovere sål med et kraftigt mønster, giver et bedre greb og mulighed for at stå bedre fast på en mudret og ujævn skovbund.

Vælg én af de mange modeller og bliv godt kørende

Her på siden finder du et rigtig godt udvalg af billige cykelsko i høj kvalitet til både damer og herrer. Husk at klamper - også kaldet cleats - skal købes separat. Du finder både klamper og sko lige her på SPORT24.DK og i de mange fysiske SPORT 24 butikker.