Craft cykeltøj

121 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 121 produkter

Få maksimal komfort med Craft cykeltøj

Hos SPORT 24 finder du altid et stort og godt udvalg af lækkert Craft cykeltøj, som giver dig maksimal komfort på både korte og lange træningsture på cyklen. Uanset hvilket niveau du cykler på, er dit tøj og udstyr vigtige parametre i forhold til at få en god træningsoplevelse. Når du cykler på åbne strækninger og vejret viser tænder med blæst, regn og kulde, er dit cykeltøj altafgørende for, at du stadig kan træne effektivt og med overskud. Vores Craft cykeltøj er derfor fremstillet i funktionelle materialer, der yder god beskyttelse mod elementerne og samtidig lader kroppen svede og ånde uden at du bliver våd, kold og klam.

Bliv klædt godt på fra inderst til yderst

I vores sortiment af Craft cykeltøj finder du alle de nødvendige beklædningsdele til cykeltræningen. Udvalget byder således på kvalitetstøj til både det inderste lag, mellemlaget og det yderste lag samt diverse tilbehør som forskellige sleeves, handsker og strømper. Her på siden kan du altså finde Craft cykeltøj til alle vejrforhold, så du på selv de længste og hårdeste træningsture vil føle dig komfortabel og godt tilpas i sadlen. På cykel er du ekstra udsat, når det blæser og regner og derfor anbefaler vi, at du klæder dig på efter 3-lags princippet, så du er optimalt beskyttet.

Køb Craft cykeltøj på tilbud

Craft cykeltøj er fremstillet i høj kvalitet og tilbyder fremragende funktionelle egenskaber, der giver dig de bedste forhold under træningen. Selvom kvaliteten er i top, kan du dog sagtens finde lækkert Craft cykeltøj til super skarpe priser, hvor alle kan være med. Du kan filtrere på prisen, så du kun får vist de produkter, der passer til dit budget. Ønsker du at se alle vores gode tilbud, kan du klikke her: Craft cykeltøj tilbud.

Hurtig og sikker nethandel hos SPORT 24

Når du køber Craft cykeltøj online hos SPORT 24, er du både sikret høj kvalitet, hurtig levering og fantastisk service. Vi afsender således din ordre indenfor kun 1-2 hverdage, så du lynhurtigt kan komme ud at træne iført dit nye cykeltøj. Har du brug for at returnere dine varer, har du hele 365 dages returret. Du bestemmer naturligvis selv, om du sender retur til webshoppen eller bytter i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, hvor vi står klar til at hjælpe dig med et smil.

Få fordele som Klub SPORT 24 medlem når du køber Craft cykeltøj

Som kundeklubmedlem hos SPORT 24 får du en række fordele, som gør det ekstra attraktivt at handle sportsudstyr. Som medlem af kundeklubben optjener du bonus på alle dine køb og handler du online her på webshoppen, får du fri fragt og retur, så du ikke skal bekymre dig om ekstra udgifter til forsendelsen. Derudover gemmer vi alle dine kvitteringer online og giver dig adgang til særlige medlemspriser på udvalgte varer. Det er helt gratis at oprette sig som medlem og du kan læse meget mere om kundeklubben og melde dig ind lige her.