Grundet ekstraordinær travlhed skal du påregne 2-3 ekstra afsendelsesdage

CR7 undertøj

37 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 37 produkter

Store ambitioner med CR7 undertøj

Når Cristiano Ronaldo går ind i noget, er det altid med hjertet og ambitionen om at være den bedste. Dyderne og egenskaber han besidder på fodboldbanen, har han overført til sin undertøjsserie CR7. Dét gælder både kvalitet, finesse og udstråling – få det hele med CR7 undertøj. 

Fænomenet Cristiano Ronaldo – CR7

Cristiano Ronaldo er en af verdens bedste fodboldspillere – hvis ikke dén bedste! Alt hvad Ronaldo foretager sig på banen grænser til det perfekte og ofte geniale. Fodboldkongen fra bl.a. Manchester United, Real Madrid og Juventus har over en årrække igen og igen vist et fuldstændigt vanvittigt højt og stabilt niveau, som gør ham elsket af fodboldfanatikere over hele verden. Ronaldo er med andre ord en helt fantastisk fodboldspiller med fremragende kvaliteter, der altid stiler efter den perfekte præstation– og som vil vinde for enhver pris!

Danske JBS står for kvaliteten i CR7 undertøj

Energien, professionalismen og ønsket om det perfekte resultat går igen i CR7 undertøjet. CR7 undertøjsserien er skabt i samarbejde med danske JBS, som ligesom Ronaldo står for kvalitet i absolut topklasse. Undertøjet er fremstillet med fokus på funktionalitet, høj komfort og en super velsiddende pasform. Herudover får du med CR7 undertøjet et helt unikt design med flotte farver, smarte kontraster og moderigtige mønstre, der sætter kulør på hverdagen.

Både underbukser og sokker

CR7 undertøjs kollektionen består af flotte og velsiddende boxershorts med korte og mellemlange ben. Derudover finder du klassiske briefs i en flot kombination af retro og nytænkende design. Til de kolde dage kan du vælge et par komfortable lange underbukser – også kaldet Long Johns. Ud over underbukser omfatter CR7 serien også flotte, farverige sokker i en blød og behagelig kvalitet. CR7 undertøjet fremstilles til både børn og herrer med fodboldpassion og højt dagligt aktivitetsniveau.

Højt niveau og mange anvendelsesmuligheder

CR7 undertøjet er designet så det uden problemer kan anvendes til både hverdag, fest og selvfølgelig sport. Med CR7 undertøj på kroppen vil du nemlig altid føle dig godt tilpas uanset hvad dagen eller kampen bringer. Du skal nemlig kunne præstere på dit maksimale niveau – hver gang – uden at føle dig hæmmet.

Klæd dig i CR7 undertøj – find det hos SPORT 24

Hos SPORT 24 finder du altid et stort udvalg af de mange lækre produkter fra CR7 undertøjsserien. Så uanset om du søger høj hverdagskomfort, sporty mode eller bare er stor CR7 fan, finder du helt sikkert det rigtige undertøj her på hjemmesiden eller i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker.