Grundet ekstraordinær travlhed skal du påregne 2-3 ekstra afsendelsesdage

Champion jakker

11 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 11 af 11 produkter

Champion jakker – til dig der ønsker en moderigtig jakke

Selvom Champion er et udpræget sportsmærke, der bygger på alle de bærende principper omkring sportstøj, så er brandet faktisk også så meget mere end det. Grundet Champion jakkernes høje kvalitet og flotte design, kan du også bruge dem i alle hverdagssituationer. Uanset om det er sammen med vennerne i skolen, sociale sammenkomster eller til og fra arbejde, så er Champion jakkerne perfekt til dig. Champion formår nemlig at kombinere det praktiske med det moderigtige til alle aldre. Du får en blød og lækker kvalitet, blandet med et afslappet look, der giver dig en smart stil og høj komfort. Vælg din nye Champion jakke i dag hos SPORT 24 – du vil ikke fortryde det.

Champion jakker giver dig et klassisk og smart look

Champion jakkerne er som regel designet med praktiske lommer og en beskyttende hætte. Derudover prydes de med det ikoniske Champion logo. Jakkerne har typisk også et puffet dunlignende look og er ofte forsynet med Tech-Fill, som er et let og varmeisolerende polyesterfyld. Hos SPORT 24 har vi altid et spændende udvalg af Champion jakker til både damer, herrer og børn – så hele familien kan blive klædt som champions. Alt dette kan du læse mere om i vores produktbeskrivelser. God fornøjelse med din nye Champion jakke.

Champion historien

Champion blev grundlagt i 1919 af 3 brødre fra familien Feinbloom, der havde en vision omkring at skabe spændende sportstøj. Champion har igennem tiden lavet alt fra sportstøj til football, atletik uniformer og normal moderigtig hverdagsbeklædning. I 1987 blev deres sportstøj båret af berømtheder og musikere, hvor man begyndte at associere tøjet med streetwear. Champion har nu eksisteret i over 100 år og er blevet kendt som tøj du kan bruge i alle aspekter af din hverdag. Champion jakkerne er et godt eksempel på mangfoldigheden af brandet – tjek dem ud hos SPORT 24

Køb dine Champion jakker hos SPORT 24 i dag

Hos SPORT 24 giver vi dig 365 dage fuld returret på ubrugte varer i original emballage. Det gælder både på webshoppen og i vores fysiske butikker. Vi sørger også for, at du får afsendt dine varer lynhurtigt indenfor 1-2 hverdage. Så køb dine Champion jakker hos SPORT 24 allerede i dag.

Bliv gratis VIP-medlem og få fri fragt

Som VIP-medlem hos SPORT 24 giver vi dig muligheden for fri fragt af din levering og vi vedlægger naturligvis en returseddel, så du kan sende tilbage til webshoppen uden beregning. Dette er blot en af de mange fordele, du kan få som VIP-medlem. Der er blandt andet også:

  • Du kan deltage i VIP konkurrencer og vinde flotte præmier
  • Du får invitationer til eksklusive events
  • Du kan altid finde dine kvitteringer, hvis du logger ind på din VIP-konto

Du kan både hurtigt, nemt og gratis blive medlem i dag. Skynd dig ind og opret dig gratis som VIP-medlem.

Hos SPORT 24 finder du masser af gode tilbud

Hos SPORT 24 giver vi dig mulighed for altid at få en masse gode tilbud, som du helt sikkert ikke vil gå glip af. Er du interesseret i en billig Champion jakke, kan du se de mange gode tilbud lige her.