HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Her på siden har vi samlet et stort og spændende udvalg af smarte og fantastisk lækre Champion hættetrøjer til børn. Du finder både Champion hoodies til piger og drenge og udvalget er fyldt med en blanding af smarte retro designs og modeller med en moderne og frisk stil.

Champion hættetrøjer til børn

17 produkter

Filtrer
KategorierVis liste
Mode
(17)
Modetøj
(17)
StørrelseVis liste
102 - 107
114 - 119
126 - 131
138 - 142
150 - 155
162 - 167
174 - 179
KønVis liste
Drenge
(14)
Piger
(13)
Pris
DKK 250
DKK 350
MærkerVis liste
Champion
(17)
FarverVis liste
Blå
(2)
Grå
(2)
Grøn
(4)
Rød
(2)
Sort
(5)
Lyserød
(1)
Navy
(1)
Sortering
25%
Champion Hættetrøje Børn
Champion
DKK 400
DKK 300
Viser 17 af 17 produkter

Køb ny Champion hoodie til drenge og piger

Med en smart Champion hoodie til børn får du en cool og komfortabel hverdagsstil, som uden problemer kan matches med forskellige former for bukser og nederdele. En Champion hættetrøje til børn har typisk et klassisk design med logoprint på brystet og kængurulomme på maven. Ofte er Champion hættetrøjer til børn også forsynet med en tætsiddende og komfortabel ribafslutning i bunden og ved håndleddene, hvilket sikrer en yderst behagelig pasform.

Cool stil med en Champion hoodie til børn

Nogle Champion hoodies til børn er designet med en gennemgående lynlås på fronten, hvilket er ideelt, når hættetrøjen skal anvendes sammen med en smart T-shirt. Du finder desuden Champion hættetrøjer til børn med og uden snøre i hætten, så du kan få det look du bedst kan lide. Sortimentet af Champion hættetrøjer til børn byder også på en blanding af ensfarvede, mønstrede og printede modeller, hvilket sikrer et spændende udvalg med noget for enhver smag.

Hurtig levering af Champion hættetrøjer til børn

Når du køber en ny Champion hoodie til børn online hos SPORT 24, er du sikret høj kvalitet, et smart design og masser af komfort. Bestil en lækker model i vores spændende udvalg af Champion hættetrøjer til piger og drenge og få den leveret efter blot 1-2 hverdage. Vi tilbyder 365 dages returret, hvor det er muligt enten at sende retur til webshoppen eller bytte i din nærmeste SPORT 24 butik.