Vinterstøvler til børn

61 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 28 af 61 produkter

Stort udvalg af vinterstøvler til drenge og piger

Her på siden har vi samlet et stort og spændende udvalg af fantastisk lækre børnestøvler til den kolde og våde vintersæson. Sortimentet byder på en lang række forskellige modeller med stor variation, så der er gode muligheder for at finde den helt rigtige model, som passer til netop dit barns ønsker og behov. I udvalget finder du både modeller med højt og mellemhøjt skaft, så du kan vælge alt efter hvilken stil dit barn ønsker og hvor meget beskyttelse underbenet skal have.

Sortimentet rummer mange forskellige modeller og der er noget for enhver pige og dreng, uanset om de er store eller små. Lukningen på et par børnestøvler kan være afgørende for om dit barn bliver glad for modellen. Det er rarest for både børn, forældre og personale i børnehaven, at barnet selv kan finde ud af at få støvlerne af og på. I udvalget her på siden kan du derfor finde modeller med enten velcrolukning, elastiksnøre, snørebånd eller med en kombination af to af de tre muligheder. Enkelte modeller er desuden designet med et skaft uden lukning.

Vinterstøvler til børn skal kunne klare vinterens udfordringer

Børn stiller andre krav til vinterstøvler end voksne. Hos SPORT 24 gør vi os umage for at kunne præsentere det bedste udvalg så dine børn bliver klædt optimalt på i vinterkulden. Vinterstøvlerne lever hver især op til alle ønsker og krav til komfort og funktion. Børnenes vinterstøvler skal have en optimal stabilitet og være tætlukket i skaftet, så sne, sjap og kulde ikke kan trænge ind, når der leges i børnehaven og i haven. Et fremtrædende mønster i ydersålen er også yderst vigtigt for at forhindre de små i at falde på det glatte og våde underlag.

Vælg børne vinterstøvler i den bedste kvalitet

De børne vinterstøvler du finder her på siden, er alle fra anerkendte mærker og fremstillet med fokus på den bedste kvalitet - både hvad angår materialer, pasform og design. Det sikrer en optimal oplevelse uanset om børne vinterstøvlerne skal bruges til aktiv fritid eller almindelig hverdagsbrug.

Når du skal vælge vinterstøvler til børn, er det vigtigt at gøre sig helt klart, om det skal være en varm børnevinterstøvle eller en mere modepræget hverdagsstøvle. Der er nemlig stor forskel på hvor varme de forskellige støvler er. Nogle modeller er således forsynet med en kraftig foring, der isolerer perfekt mod kulden og derved sørger for en god, varmende effekt. Andre modeller har et knap så kraftigt for, men tilbyder alligevel en vis beskyttelse mod kulden og i nogle tilfælde også mod sne, sjap og slud.

For at blive klogere på dit valg af vinterstøvle til dine børn, kan du med fordel læse mere om de enkelte støvler ved at klikke ind på de enkelte modellers beskrivelse. Her kan du blandt andet læse om støvlerne er vandtætte og om de er forsynet med en indvendig foring.

 

Se også vores spændende udvalg af vintersko til børn.

 

Praktiske vinterstøvler til det aktive barn

Blandt de mange lækre vinterstøvler til børn, finder du også praktiske termostøvler. Et par termostøvler kan være et godt supplement til dit aktive barn. Der er ikke samme støtte og åndbarhed i et par termostøvler, som der er i et par klassiske vinterstøvler til børn. De er dog 100% vandtætte og fremstillet med en isolerende og komfortabel foring, der holder barnets fødder dejlig varme.

De lette og komfortable termostøvler du finder hos SPORT 24, er desuden slidstærke, robuste og tilbyder et godt greb i underlaget. Termostøvler er ideelle til en dag med regn eller sjap, da de er langskaftede og holder vandet helt ude. Et par termostøvler er desuden lette for dit barn at tage af og på selv. De kan derfor være det helt rigtige valg som et par ekstra vinterstøvler i f.eks. daginstitutionen.

Stærke tilbud på vinterstøvler til piger og drenge

Det er bestemt ikke gratis at ekvipere sine børn til vinterens vejrmæssige udfordringer. Er der endda flere børn i flokken derhjemme, kan vintergarderoben faktisk hurtigt vise sig at blive en temmelig dyr fornøjelse. Det er vi naturligvis klar over og derfor arbejder vi altid benhårdt på at kunne tilbyde vores kunder markedets bedste priser på vinterfodtøj. Her på siden finder du således altid en lang række fantastisk gode tilbud på vinterstøvler til piger og drenge.

Selvom du vælger en af de mange modeller på tilbud, behøver du ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Vinterstøvler til piger og drenge skal nemlig være i topkvalitet, så fødderne holdes varme og tørre, uanset om vi får en meget kold eller meget våd vinter. Derfor finder du kun nøje udvalgte modeller i sortimentet af vinterstøvler til børn - allesammen fra sportsmærker der både har fokus på fremragende kvalitet og høj komfort samt smarte designs, som både piger og drenge elsker.

Få topservice hos SPORT 24 - både online og i butik

Når du køber vinterstøvler til børn hos SPORT 24, er du altså sikret varer i allerbedste kvalitet. Herudover vil du opleve en suveræn service med lynhurtig levering og mulighed for at bytte dine netkøb i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder rundt i hele Danmark. Vi leverer i langt de fleste tilfælde dine varer efter blot 1-2 hverdage, så du slipper for lang og irriterende ventetid. Derudover giver vi dig altid 365 dages returret, så du har god tid til at overveje dit køb, når du har fået varen hjem. Så køb trygt nye vinterstøvler til børn hos SPORT 24, online eller i butik. Servicen er den samme - altid i top!

Bliv gratis VIP medlem hos SPORT 24

Hos SPORT 24 vil vi gerne forkæle vores kunder lidt ekstra. Derfor tilbyder vi, at du helt gratis kan blive medlem af vores kundeklub og på den måde blive VIP-kunde. Som VIP-medlem får du en række spændende fordele som eksempelvis fri fragt og retur, samt at vi gemmer dine kvitteringer. Et medlemskab i SPORT 24 VIP kundeklubben er som nævnt helt gratis og du kan selvfølgelig når som helst opsige dit medlemskab. Hvis du er loyal kunde hos os, så belønner vi dig med et gavekort, der er udregnet på baggrund af dine VIP køb. Beløbet på gavekortet stiger jo mere du køber hos os.

Opret gratis VIP konto her.