UDSALGET er i gang! Se de mange fristende udsalgstilbud lige HER >

Mest populære produkter

 1. 47%
  Karrimor Mendip Vandrestøvler Børn
  Karrimor Karrimor Mendip Vandrestøvler Børn
  750 DKK 400 DKK
 2. 63%
  Graffiti Canazei Termostøvler Børn
  Graffiti Graffiti Canazei Termostøvler Børn
  500 DKK 185 DKK
 3. 43%
  hummel Stadil Winter High Velcro Vinterstøvler Børn
  hummel hummel Stadil Winter High Velcro Vinterstøvler Børn
  700 DKK 400 DKK
 4. 43%
  hummel Splash Poly Velcro Vinterstøvler Børn
  hummel hummel Splash Poly Velcro Vinterstøvler Børn
  700 DKK 400 DKK
 5. 33%
  Puma Maka Puretex Velcro Støvler Børn
  Puma Puma Maka Puretex Velcro Støvler Børn
  600 DKK 400 DKK
 6. 43%
  hummel Splash Poly Velcro Vinterstøvler Børn
  hummel hummel Splash Poly Velcro Vinterstøvler Børn
  700 DKK 400 DKK

Vinterstøvler til børn

(76 produkter)

Vinterstøvler til børn skal kunne klare vinterens udfordringer

Børn stiller andre krav til vinterstøvler end voksne. Hos SPORT 24 gør vi os umage for at kunne præsentere det bedste udvalg så dine børn bliver klædt optimalt på i vinterkulden. Vinterstøvlerne lever hver især op til alle ønsker og krav til komfort og funktion. Børnenes vinterstøvler skal have en optimal stabilitet og være tætlukket i skaftet, så sne, sjap og kulde ikke kan trænge ind, når der leges i børnehaven og i haven. Et fremtrædende mønster i ydersålen er også yderst vigtigt for at forhindre de små i at falde på det glatte og våde underlag.

Vælg børne vinterstøvler i den bedste kvalitet

De børne vinterstøvler du finder her på siden, er alle fra anerkendte mærker og fremstillet med fokus på den bedste kvalitet - både hvad angår materialer, pasform og design. Det sikrer en optimal oplevelse uanset om børne vinterstøvlerne skal bruges til aktiv fritid eller almindelig hverdagsbrug. Når du skal vælge vinterstøvler til børn, er det vigtigt at gøre sig helt klart, om det skal være en varm børnevinterstøvle eller en mere modepræget hverdagsstøvle. Læs mere om de enkelte støvler til børn ved at læse de enkelte modellers beskrivelse.

Praktiske termostøvler til det aktive barn

Blandt de mange lækre vinterstøvler til børn, finder du også praktiske termostøvler. Et par termostøvler kan være et godt supplement til dit aktive barn. Der er ikke samme støtte og åndbarhed i et par termostøvler, som der er i et par klassiske vinterstøvler til børn. De er dog 100% vandtætte og fremstillet med en isolerende og komfortabel foring, der holder barnets fødder dejlig varme. De lette og komfortable termostøvler du finder hos SPORT 24, er desuden slidstærke, robuste og tilbyder et godt greb i underlaget. Termostøvler er ideelle til en dag med regn eller sjap, da de er langskaftede og holder vandet helt ude. Et par termostøvler er desuden lette for dit barn at tage af og på selv. De kan derfor være det helt rigtige valg som et par ekstra vinterstøvler i f.eks. daginstitutionen.

Få topservice hos SPORT 24 - både online og i butik

Når du køber vinterstøvler til børn hos SPORT 24, er du altså sikret varer i allerbedste kvalitet. Herudover vil du opleve en suveræn service med lynhurtig levering og mulighed for at bytte dine netkøb i de fysiske SPORT 24 butikker. Så køb trygt nye vinterstøvler til børn hos SPORT 24, online eller i butik. Servicen er den samme - altid i top!