UDSALGET er i gang! Se de mange fristende udsalgstilbud lige HER >

Vinterjakker til børn

(73 produkter)

Få styr på vintergarderoben med en lækker børnevinterjakke

Med en lang vintersæson forude er det vigtigt at have helt styr på børnenes garderobe, så de ikke kommer til at fryse på de kolde dage. En af de vigtigste elementer i vintergarderoben er uden tvivl en god vinterjakke til børn. Det er nemlig vinterjakken der oftest er i brug, og derfor skal den kunne klare hverdagens vejrmæssige udfordringer til topkarakter. Her på siden finder du et stort og spændende udvalg af varme, funktionelle og super smarte børnevinterjakker i høj kvalitet.

Stort udvalg til både piger og drenge

Sortimentet af børnevinterjakker hos SPORT 24 er varieret og spændende, så alle piger og drenge uden tvivl kan finde en model, de synes om. Der er således både vinterjakker i sporty stil og vinterjakker i klassisk parkastil - og en masse forskellige modeller derimellem. Du finder ligeledes lange og korte modeller samt vinterjakker med super søde detaljer til de små prinsesser blandt pigerne.

Vælg den rette børnevinterjakke

Når du skal købe en børnevinterjakke, er hovedformålet naturligvis at holde dit barn varmt og godt tilpas i den kolde vinterperiode. Derfor er det vigtigt at finde en model, der er godt foret og som passer til dit barns varmebehov i vinterens lave temperaturer. Nogle modeller er fremstillet med en let foring, mens andre har kraftigere og meget varmeisolerende foringer. Overvej hvilken type der passer bedst til dit barn og læs mere om de forskellige modeller i vores produktbeskrivelser, som du finder, når du klikker ind på varekortet. Her kan du også læse om de forskellige vinterjakker - udover at være varme - også er vandtætte. Skal jakken kun bruges i frostvejr, er dette ikke nødvendigt. Skal den derimod anvendes hele vinteren igennem anbefaler vi klart at vælge en børnevinterjakke med gode vandtætte egenskaber.

Bytteservice der giver tryghed

Bestil dit barns nye vinterjakke i dag og modtag den om kun 1-2 hverdage - så er varmen sikret, når de kolde dage, før du ved af det, pludselig banker på døren. Sortimentet byder på masser af skønne børnevinterjakker i smarte designs og høj kvalitet. Er du i tvivl om hvilken model eller størrelse, du skal vælge, er der ingen grund til panik. Du har 365 dage til at returnere dine varer i, hvis de ikke passer, og du kan naturligvis også bytte i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker.