✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 50%
  Graffiti Waco Seamless Underwear Set Børn
  Graffiti Graffiti Waco Seamless Underwear Set Børn
  350 DKK 175 DKK
 2. 42%
  ZigZag Pattani Wool Skiundertøj Sæt Børn
  ZigZag ZigZag Pattani Wool Skiundertøj Sæt Børn
  600 DKK 350 DKK
 3. 50%
  Graffiti Waco Seamless Underwear Set Børn
  Graffiti Graffiti Waco Seamless Underwear Set Børn
  350 DKK 175 DKK
 4. 50%
  Graffiti Waco Seamless Underwear Set Børn
  Graffiti Graffiti Waco Seamless Underwear Set Børn
  350 DKK 175 DKK
 5. 50%
  Whistler Oppdal Ski Underwear Børn
  Whistler Whistler Oppdal Ski Underwear Børn
  250 DKK 125 DKK
 6. 30%
  Helly Hansen Warm Set 2 Skiundertøj Børn
  Helly Hansen Helly Hansen Warm Set 2 Skiundertøj Børn
  500 DKK 350 DKK

Skiundertøj til børn

(17 produkter)

Godt skiundertøj giver varme og glade børn på ferien

Skal familien på skiferie, er det vigtigt at kunne holde varmen, så I kan koncentrere jer om skiløb og hygge - fremfor om I kommer til at fryse. Det gælder især for børnene i familien, som pludselig kan føle, at der er meget langt hjem, hvis kulden rigtig har fået fat i kroppen. Den rigtige påklædning er derfor af afgørende betydning for den gode oplevelse, som en skiferie meget gerne skal være. Her på siden har vi samlet vores sortiment af lækkert og varmeisolerende skiundertøj til børn. Køb et nyt sæt i høj kvalitet og giv dit barn mulighed for at nyde skiferien uden at fryse.

Svedtransporten skal også være i top

Når du køber skiundertøj til børn, er det en god idé at vælge et sæt i et let og funktionelt materiale. Skiundertøjet skal naturligvis give dit barn varme, men det er også vigtigt, at de åndbare og svedtransporterende egenskaber er i top, så kroppen holdes tør og tilpas. Sveden skal nemlig hurtigt ledes væk fra huden, så dit barn ikke bliver kold, når der er pause i skiløbet. På den måde sikres den bedste komfort uanset dit barns aktivitetsniveau i løbet af dagen.

Tætsiddende pasform med god bevægelsesfrihed

Skiundertøjet er naturligvis dit barns inderste lag, og det er derfor vigtigt, at det sidder tæt til kroppen. Både så de svedtransporterende egenskaber får de bedste vilkår, ved at materialet er tæt på huden, og så det generer mindst muligt under de næste lag af skitøj. Den tætsiddende pasform betyder også, at det er af afgørende betydning, at skiundertøj til børn er fremstillet i fleksible materialer, der sørger for optimal bevægelsesfrihed. Det er ligeledes en fordel at vælge skiundertøj med flade syninger, så eventuelle gnidningsgener reduceres til et minimum.

Køb roligt skiundertøj til børn online hos SPORT 24

Hos SPORT 24 finder du et stort udvalg af lækkert skiundertøj til børn. Alle modeller er fremstillet i høj kvalitet og du kan bytte dine varer i et helt år fra købsdatoen. Du har således 365 dage til enten at sende retur til webshoppen eller bytte i en af vores mange fysiske butikker, hvis størrelsen ikke passer eller modellen ikke falder i god jord. Bestil trygt skiundertøj til børn lige nu og modtag dine varer om kun 1-2 hverdage.