Skitrøjer til børn

2 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
104
110
116
128
140
152
164
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Kvinder
(20)
Mænd
(14)
Drenge
(1)
Piger
(2)
Pris
DKK 125
DKK 125
MærkerVis liste
ZigZag
(2)
FarverVis liste
Lilla
(1)
Sort
(1)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 2 af 2 produkter

Dejlig varme skitrøjer til børn

Giv dit barn en lækker skitrøje på og nyd skiferien med komforten i højsædet. De kolde dage på skiferien skal nemlig ikke få lov at ødelægge humøret hos familiens yngste medlemmer. En dejlig varm skitrøje til børn er det perfekte valg, både når I er afsted på pisterne, og når hyggen indfinder sig i hytten efter en lang dag i sneen. Her på siden finder du vores sortiment af smarte, velsiddende og varmeisolerende skitrøjer til børn.

Optimal komfort hele dagen på pisten

De fleste skitrøjer til børn er fremstillet i lette, syntetiske materialer med gode varmeisolerende egenskaber, der holder kroppen tilpas tempereret i kulden. Typisk er modellerne udført i en kraftigere og varmere kvalitet end en almindelig skipulli. De funktionelle materialer sørger desuden for gode åndbare og svedtransporterende egenskaber, der effektivt hjælper med at sikre en optimal komfort uanset dine børns aktivitetsniveau i løbet af dagen på skibakkerne.

Skitrøjer med smarte og praktiske detaljer

En skitrøje til børn kan være designet med detaljer som en gennemgående lynlås på fronten, praktiske lommer i siderne og en behagelig hætte. Indersiden kan være opkradset, hvilket sikrer en blød og varmende komfort, som dit barn helt sikkert vil elske på de kolde dage. Pasformen på en skitrøje til børn er ofte forholdsvis tætsiddende og materialerne tilpas fleksible, så bevægelsesfriheden er helt i top. Læs mere om de forskellige detaljer ved at klikke på de enkelte skitrøjer og vælg din favoritmodel.

Bliv klar til skiferie på 1-2 hverdage

SPORT 24 byder på skitrøjer i høj kvalitet og vi leverer lynhurtigt dine nye varer. Læg din ordre nu og modtag dit barns nye skitrøje allerede om 1-2 hverdage, så I bliver helt klar til skiferien. Får I bestilt en forkert størrelse eller af anden grund fortryder købet, er det intet problem. Vi tilbyder nemlig hele 365 dages returret - selvfølgelig også med mulighed for at bytte i en af vores fysiske butikker.