HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Skistrømper til børn

7 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
29 - 32
33 - 36
35 - 38
36 - 38
39 - 41
39 - 42
42 - 44
43 - 46
45 - 47
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Kvinder
(14)
Mænd
(13)
Drenge
(5)
Piger
(6)
Pris
DKK 60
DKK 100
MærkerVis liste
Graffiti
(3)
SALOMON
(2)
Vertical
(2)
FarverVis liste
Blå
(1)
Grå
(2)
Rød
(1)
Sort
(1)
Navy
(1)
Bordeaux
(1)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 7 af 7 produkter

Varme og komfortable skistrømper til børn

Skistrømper til børn er en uundværlig del af udstyret til skiferien. Det er nemlig altafgørende, at dine børn holder fødderne varme og komfortable på de kolde dage, når familien indtager bjergets forskellige pister og først vender tilbage til hytten efter mange timer i sneen. Her på siden finder du et godt udvalg af velsiddende og yderst funktionelle skistrømper til børn, så familiens yngste også kan blive klædt optimalt på til skiferien.

Uld og akryl sikrer varmen i skisokkerne

For at holde fødderne varme og sikre høj komfort er skistrømper til børn typisk fremstillet i en blanding af forskellige materialer med bløde og isolerende egenskaber. Uld og akryl er de to typer materialer, som giver den bedste varmeisolering. Derfor kan du som hovedregel regne med, at jo mere de to materialer er repræsenteret i skisokkerne, jo varmere vil de være. For at sikre en god slidstyrke og sørge for en tætsiddende pasform, der holder faconen, er skistrømper til børn normalt også fremstillet af polyester, polyamid og elastan. Alle disse materialer er desuden med til at gøre skisokkerne åndbare og svedtransporterende, så fødderne holdes tørre og komfortable.

Enkel og hurtig nethandel hos SPORT 24

Med et par velsiddende og funktionelle skistrømper til børnene er familien godt på vej mod en succesfuld skiferie uden kolde børnefødder. Kvaliteten er altid helt i top, og du finder et spændende udvalg i forskellige farver fra en række anerkendte skisportsmærker. Vi leverer børnenes nye skistrømper efter blot 1-2 hverdage, så du ikke skal stresse over, om de når frem inden afrejsedagen for jeres skiferie. Husk også at SPORT 24 tilbyder 365 dages returret og mulighed for at bytte i vores fysiske butikker. Derudover får du fri fragt og retur som VIP-medlem, så nethandel på SPORT24.DK bliver så nemt og enkelt som muligt.