UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Skibukser til børn

32 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 28 af 32 produkter

Stort udvalg af lækre skibukser til børn

Når vintervejret melder sin ankomst, er det på tide at finde det varme tøj frem til børnene. Udendørsaktiviteter i sneen er altid populært blandt børnene og det kræver noget godt tøj, når junior kælker, ruller sig i sneen og har sneboldkamp med kammeraterne. Her på siden finder du et stort og godt udvalg af funktionelle og velsiddende skibukser til børn. Med et par børneskibukser er du godt dækket ind, hvis dit barn ikke længere vil i en flyverdragt.

Varm og tør i sneen

Et par gode skibukser til børn er fremstillet i en blød kvalitet med stor slidstyrke, så junior føler sig komfortabel og kan bevæge sig frit, uden at slide hul på knæ eller bagdel. Det er naturligvis også vigtigt, at børneskibukser er udført i funktionelle materialer med gode vindtætte, vandtætte og åndbare egenskaber, så dit barn er tør og komfortabel selv efter lang tids leg i sneen. En anden vigtig egenskab, et par skibukser til børn skal tilbyde, er en god varmeisolerende effekt, som giver optimal beskyttelse mod vinterkulden.

Få detaljerne med

Når du skal købe skibukser til børn, er der en række smarte detaljer, som kan være afgørende for dit valg af model. Du bør således undersøge om børneskibukserne er designet med:

  • Tapede syninger
  • Justerbare seler
  • Mulighed for justering i livet
  • Slidstærke paneler på særligt udsatte steder
  • Snefang ved anklerne
  • Lommer
  • Reflekser

Når du klikker ind på de forskellige modeller, kan du læse mere detaljeret om, hvilke egenskaber skibukserne er designet med, så du kan vælge den helt rigtige model i forhold til dit barns behov.

Køb nye skibukser til børn online hos SPORT 24

Uanset hvilke børneskibukser fra vores sortiment du vælger, kan du være sikker på én ting; kvaliteten er altid helt i top. Handler du online her på SPORT24.DK, er du desuden garanteret hurtig levering inden for kun 1-2 hverdage. Derudover tilbyder vi 365 dages returret med mulighed for også at bytte i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder landet over.