☂ Regnvejr? Se de nye gummistøvler fra bl.a. Helly Hansen og hummel lige HER ☂

Dunjakker til børn

5 produkter

Filtrer
SizeVis liste
125 - 135
140
140 - 150
150
155 - 165
160
164 - 170
170
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Kvinder
(23)
Mænd
(27)
Drenge
(3)
Piger
(5)
Pris
DKK 350
DKK 1,500
MærkerVis liste
Peak Performance
(2)
The North Face
(2)
Whistler
(1)
FarverVis liste
Grøn
(1)
Rød
(1)
Sort
(3)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 5 af 5 produkter

Godt udvalg af smarte dunjakker til børn

Her finder du smarte, lette og dejligt varme dunjakker til børn. Udvalget er stort og byder på både helt tynde, minimalistiske modeller og mere kraftige udgaver til de meget kolde vinterdage. Find din favorit blandt vores dunjakker til børn og giv junior mulighed for høj varmekomfort, når udendørstemperaturen rasler ned og rammer frostgrader. Dunjakker er nemlig det perfekte valg til kolde og frostklare vinterdage, der ikke forstyrres af våde byger med slud og regn.

Letvægtsjakker med høj varmeisolering

Dunjakker til børn tilbyder nogle helt klare fordele. De fleste vil nemlig gerne have en vinterjakke med rigtig gode isolerende egenskaber, som sørger for at holde kroppen dejlig varm. Et andet ønske der typisk er højt på listen, er lav vægt. En meget varm vinterjakke er nemlig ofte ret tung og ikke særlig nem at lege i. Dunjakker lever derimod til fulde op til ønsket om både høj varmeisolering og ekstrem lethed. Dunforingen giver således jakkerne nogle helt fantastiske egenskaber, der gør dem perfekte til vinterens kolde dage.

Mængden af dunfyld er afgørende for varmen

Dunjakker til børn kommer i forskellige udgaver og du finder modeller med og uden detaljer som hætte, lommer og justeringsmuligheder. En af de vigtigste forskelle på dunjakker til børn er dog mængden af dunfyld. Jo mere dunfyld jo varmere er jakken, og jo mere fylder den. Er der mindre dunfyld, er jakken knap så varm, men den tilbyder til gengæld større bevægelsesfrihed. De tyndeste dunjakker kan desuden pakkes sammen, så de fylder minimalt og ofte vil der medfølge en lille kompressionspose til disse modeller.

Find den rette model hos SPORT 24

Mangler du en ny dunjakke til børnene, kan du roligt tjekke sortimentet her på siden ud og finde den helt rigtige model. Du kan returnere i 365 dage og du er naturligvis velkommen til at bytte dine varer i en af de fysiske SPORT 24 butikker, hvor du bliver mødt af vores smilende personale. Vi leverer inden for 1-2 hverdage og som VIP-medlem får du desuden fri fragt og retur.