Cyber Monday | SPAR 25% på ALT* | Gælder i

Skibriller til børn

3 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
63%
Whistler
DKK 500
DKK 250
Cyber Monday pris DKK 187.5
63%
Whistler
DKK 400
DKK 200
Cyber Monday pris DKK 150
63%
Whistler
DKK 400
DKK 200
Cyber Monday pris DKK 150
Viser 3 af 3 produkter

Vigtigt at have styr på udstyret

Skal familien afsted på den årlige skiferie, så står man typisk over for mange forberedelser. Måske passer det gamle udstyr ikke, eller måske er det bare blevet tid til, at der skal købes noget nyt. Når man skal på skiferie, er det en god idé at have meget udstyr med, så man kan sikre, at sikkerheden er i top. På den måde er man bedst klædt på til, når man suser ned ad de sneklædte pister. Køb skibriller til dit barn for at sikre, at sneblindhed ikke forstyrrer de mange ture ned ad pisterne.

Skibriller til børn fås i mange modeller

Når man køber nyt udstyr til børn, bør man have barnet i tankerne. Kan dit barn godt lide farver, kan det være en fordel at købe et par briller i eksempelvis blå, rød eller gul fra velkendte brands såsom Salomon og Cruz. Skibriller til børn fås i mange forskellige modeller, og derfor kan det være en fordel at lade barnet være med til at vælge, så du kan være sikker på, at de nye briller falder i god jord til skiferien.

Shop når det passer jer

Hvis du har en travl hverdag, kan det være svært at finde tid til at shoppe i de fysiske SPORT 24-butikker. Derfor har I muligheden for at shoppe, når det passer jer på SPORT24.DK, hvilket er en stor fordel, så I hurtigt kan blive klar til skiferien. Sæt jer sammen en aften, og find udvalget af skibriller til børn for at blive klogere på udvalget. Find sammen det bedste par skibriller til dit barn, og bestil dem hurtigt og nemt. Leveringstid: 1-2 hverdage, og du behøver derfor ikke at skulle vente længe på at finde ud af, om I er helt klar til skiferien, eller om skibrillerne til dit barn skal byttes igen.

SPORT 24 bytter skibriller til børn med et smil

De fleste kender til situationen. Man har bestilt noget hjem fra nettet, og når det kommer frem, passer det ikke. Det er irriterende, og det kan være besværligt at skulle sende pakken tilbage. Når du bestiller noget på SPORT24.DK, kan du dog benytte dig af 365 dages returret med mulighed for at bytte i fysiske SPORT 24-butikker. På den måde kan du være helt sikker på, at du finder de rette skibriller til dine børn, så I kan sikre sikkerheden på turen.