☀ Grundet sommerferie har vi i øjeblikket længere leveringstid ☀

Ski rygskjold til børn

3 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
117 - 128
141 - 152
153 - 164
ButikVis liste
Sport24outlet - 2100 Østerfælled Torv
(1)
Sport24 - 8600 Silkeborg
(1)
Sport24 - 9200 Aalborg Storcenter
(1)
Sport24 - 7100 Vejle Bryggen
(1)
Sport24 - 8800 Viborg
(1)
Sport24 - 6000 Kolding Storcenter (Rød Gade)
(1)
Sport24 - 8000 Aarhus Bruuns Galleri
(1)
Sport24 - 2300 København Field's
(1)
Sport24 - 1560 København Fisketorvet
(1)
Sport24 - 2800 Lyngby Storcenter
(1)
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Kvinder
(3)
Mænd
(2)
Drenge
(3)
Piger
(3)
Pris
DKK 400
DKK 480
MærkerVis liste
SALOMON
(3)
FarverVis liste
Blå
(1)
Sort
(2)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 3 af 3 produkter

Oplev dine børns glæde på løjperne

Der er ikke noget, der er så fantastisk som barnelatter, og den er der rig mulighed for at høre, når du tager dine børn med på en skiferie. Her kan dine børn nemlig få lov til at slå sig løs, lege fantasifulde lege og have det virkelig sjovt. For dem er der ikke noget, der er så frigørende, som at suse ned ad løjperne og mærke, hvordan det kildrer i maven, når man får rigtig meget fart på. Og derfor kan det kun gå for langsomt med at komme op på toppen af en bakke igen.

Sørg for dit barns sikkerhed på ski med ski-rygskjold til børn

Når man tager sine børn med på skiferie, er der dog mange ting, som man skal have styr på. Noget af det vigtigste er at sørge for, at sikkerheden er i orden, mens børnene suser ned ad pisterne. Derfor er det særligt relevant, at du sørger for at have et godt og effektivt ski-rygskjold til børn, for eksempel som dem, du kan finde her hos SPORT 24. På den måde kan du nemlig være med til at forhindre rygskader i form af blandt andet slag, hvis dine børn styrter eller kommer ud for et sammenstød. Et ski-rygskjold til børn stabiliserer nemlig ryggen og giver den støtte.

Nyd din ferie og slap af

Børns rygge er meget sarte, og derfor er det vigtigt, at vi passer på dem. Og det er også derfor, at det er så essentielt med ski-rygskjold til børn. På den måde kan man nemlig forebygge smerter og gener. Derudover vil du også have lettere ved blot at nyde, at dine børn har det sjovt, fordi du ved, at sikkerheden er i orden. Hos SPORT 24 finder du velsiddende ski-rygskjold til børn, designet i et åndbart og fleksibelt materiale. Sådanne rygskjold spændes fast med bred velcro i livet og hen over brystet, og derfor giver det en ekstra god bevægelighed, og det er let at håndtere.

Find det rette ski-rygskjold til børn

For det første er det vigtigt, at ventilationen er i orden på ski-rygskjold til børn, så varmen kan komme fra kroppen, og så skal man også sørge for, at det sidder komfortabelt, således det ikke fører til stor gene, mens man er på farten. Derfor skal du sørge for at finde den rette størrelse og pasform af ski-rygskjold til børn.