Fitnessudstyr til børn

15 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 15 af 15 produkter

Gør motion til en leg for dit barn

De fleste kender anbefalingerne om, at man skal motionere mellem en halv til en hel time om dagen. Det er især vigtigt for børn, og hvis du vil have lidt ekstra motion ind i dit barns hverdag, kan I med fordel gøre det til en leg med fitness-udstyr til børn. Meget af fitness-udstyret til børn lægger op til, at barnet skal være kreativ i brugen af det. Derudover kræver meget af udstyret blot, at dit barn skal bruge sin egen vægt, så der ikke sker skader. Se vores store udvalg af fitness-udstyr til børn her på siden, og lad dig inspirere til at få mere motion og leg ind i dig og dit barns hverdag.

Fitness-udstyr til børn, der inspirerer til træning

Hos SPORT 24 ønsker vi at inspirere både børn og voksne til at træne. Eksempelvis kan I finde forskelligt fitness-udstyr til børn, så I kan træne lidt af hvert sammen. Dit barn kan naturligvis også selv træne med udstyret, hvis du først viser, hvordan det skal gøres. Fitness-udstyr til børn fås i mange afskygninger, og I kan derfor finde alt fra drikkedunke og yogamåtter til svedbånd og sjippetove. Vælg mellem mange populære brands samt forskellige farver og materialer. Køber du fitness-udstyr til børn i flotte farver, kan træningen hurtigt blive sjovere.

Hjælp dit barn i gang med fitness-udstyr til børn

Ønsker du at være helt sikker på, at dit barn bevæger sig efter skole, så kan du med fordel hjælpe motivationen i gang med lækkert fitness-udstyr til børn. Sammen kan I dyrke yoga på stuegulvet, mens favoritserien kører i fjernsynet. En stepbænk kan også være en god tilføjelse til jeres samling af udstyr, da stepbænken åbner op for endnu flere træningsmuligheder. Find spændende inspirationsvideoer online og lær sammen, hvordan I laver de sejeste yogaøvelser og flotteste steptrin.

Find det store udvalg af udstyr hos SPORT 24 eller på SPORT24.DK

Hvis I er på udkig efter fitness-udstyr til børn, kan I finde et stort udvalg i vores fysiske SPORT 24 butikker eller på SPORT24.DK. Sæt jer sammen en dag, og gennemgå udvalget for at finde udstyr, I kan bruge sammen. Når I træner sammen, bliver I knyttet tættere sammen, samtidig med at I får klaret den daglige motion. Får I købt noget fitness-udstyr til børn, I ikke kan bruge, kan det nemt byttes i de fysiske SPORT 24 butikker, da du fra købsdato får 365 dages returret - både på net og i butik.