Boksning til børn

0 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

En anderledes måde at dyrke sport på

Mange børn vælger at gå til fodbold, håndbold og badminton. Men der er også dem, der vil prøve noget anderledes. Boksning for børn er en anderledes og sjov måde at dyrke sport på, som samtidig er en utroligt effektiv træningsform. Det hjælper nemlig på styrke, kondition og udholdenhed. Boksning for børn kan både dyrkes i motionscenter eller i klubber. Og med det rigtige udstyr kan alle børn lade som om, at de er Manny Pacquiao eller Floyd Mayweather, når de træder ind i ringen eller slår til sandsækken.

Bliv ordentligt klar til boksning for børn

Det kræver sit udstyr at gå til boksning for børn. Der er nemlig forskel på, hvilke handsker I skal have fat i, hvis dit barn vil gå til boksning. Trænes der i klub, så kan I anskaffe almindelige boksehandsker med god polstring. De beskytter hænderne under sparring og kamp. Når der trænes boksning for børn i fitnesscentret, så kan I nøjes med sandsækhandsker. Disse er mindre polstrede end almindelige boksehandsker, og de er specielt fremstillet til træning med sandsæk. De må dog ikke bruges til sparring eller kamp, da de med den tynde polstring risikerer at gøre skade på modstanderen.

Hav styr på fodtøj og påklædning

Boksning for børn handler ikke kun om handsker. Det kræver nemlig også godt benarbejde, når man skal undgå modstanderens slag. Derfor har vi hos SPORT 24 et stort udvalg af bokseudstyr, heriblandt træningssko til børn. Med et par letvægtssko bliver du lynende hurtig på fødderne og kan lettere undgå slag. Vi har også sportstøj med god bevægelighed, så dit barn kan bevæge sig frit og uhæmmet rundt på gulvet. Med det rette fodtøj og påklædning er din søn eller datter godt forberedt på at gå til boksning for børn.

Boksning for børn kræver beskyttelse

Boksning for børn har dog også sine risici, hvis ikke man husker at beskytte sig. For at undgå skader er det derfor nødvendigt at købe beskyttende udstyr til boksning for børn. Beskyt tandsættet med vores bløde tandbeskyttere, der kan tilpasses dit barn, så det sidder perfekt. Undgå brud og forstuvninger ved at bruge boksebandage, der kan anvendes både i fitnesscentret og i klubben. Når I bestiller hos SPORT 24, får i altid jeres levering efter 1-2 hverdage. Vi sikrer jer 365 dages returret på alle varer samt mulighed for at bytte i alle fysiske SPORT 24 butikker.