Spar 20% på ALT* i HELE webshoppen | *Tilbuddet gælder til og med mandag d. 1/6 og gælder ikke medlemsvarer, FUSION, elektronik og gavekort.

Mest populære produkter

 1. 60%
  Endurance Wooden Balance Board
  Endurance Endurance Wooden Balance Board
  350 DKK 175 DKK
  SPAR20 140 DKK
 2. 60%
  Endurance Ardee Sport Drikkedunk
  Endurance Endurance Ardee Sport Drikkedunk
  100 DKK 50 DKK
  SPAR20 40 DKK
 3. 20%
  Nike Vapor Power Sportstaske
  Nike Nike Vapor Power Sportstaske
  330 DKK
  SPAR20 264 DKK
 4. 20%
  Puma Pro Training II Toilettaske
  Puma Puma Pro Training II Toilettaske
  100 DKK
  SPAR20 80 DKK
 5. 60%
  Endurance Ardee Sport Drikkedunk
  Endurance Endurance Ardee Sport Drikkedunk
  100 DKK 50 DKK
  SPAR20 40 DKK
 6. 20%
  Nike Brasilia Duffel Sportstaske
  Nike Nike Brasilia Duffel Sportstaske
  300 DKK
  SPAR20 240 DKK

Træningsudstyr til børn

(83 produkter)

Træningsudstyr er også for familiens yngste medlemmer

Det er mindst lige så vigtigt, at børn får rørt sig, som det er for voksne. Derfor kan let styrketræning være et godt supplement til ungernes andre fritidsaktiviteter. Mange har en forestilling om, at styrketræning kun gælder træning med tunge vægte, men det er ikke hele sandheden. Styrketræning kan nemlig også foregå med kropsvægt, bolde, elastikker og meget andet, som du finder blandt vores udvalg af træningsudstyr til børn.

Det skal du vide om børn og træningsudstyr

Børn er forskellige fra voksne, og alle deres sanser skal stimuleres under træning. Derfor skal du satse på alsidighed, hvis du træner med ungerne. Det er en god idé at præsentere dem for en bred vifte af forskellige øvelser, så de kan prøve noget forskelligt. Derfor skal du bruge forskellige typer af træningsudstyr til børn, som kan motivere dem under træningen.

Derudover skal man selvfølgelig også passe på med at anvende for meget vægt under træningen. Børn skal som udgangspunkt ikke træne med vægt, der er tungere, end at de uden problemer kan tage 8-15 gentagelser. Dog skal man ikke være bange for at præsentere børn for lette vægte og andre træningsredskaber.

Varieret udvalg af træningsudstyr til børn

Hos SPORT 24 har vi et udvalg af træningsudstyr til børn, som giver de bedste betingelser for en sjov og effektiv træning. Vi har blandt andet bolde, elastikker, sjippetove, balancebræt og meget andet. Vores udvalg af træningsudstyr til børn giver mulighed for at træne børnenes koordination, styrke, balance og kondition, som er særligt godt for de mindste i familien.

Køb træningsudstyr til børn hos SPORT 24

Vi har samlet alt det bedste inden for træningsudstyr til børn her på siden. Vores kundeservice står altid til rådighed til at hjælpe dig med at finde det udstyr, du har brug for, eller hvis du har spørgsmål angående børnevenligt træningsudstyr.

Vi leverer altid dine varer inden for 1-2 hverdage og tilbyder 365 dages returret. Så du skal ikke være bekymret for at vælge forkert. Har du ikke lige har fået det rette i kurven, så kan du bytte i vores butikker kvit og frit. Vi har også gjort det nemt for dig at returnere varer til webshoppen. Der er vedlagt en returlabel i pakken sammen med dit køb, så du hurtigt og nemt kan sende varen retur til os. Så slå dig løs, og lad dig inspirere af det store udvalg af effektivt og sjovt træningsudstyr til børn.