Mest populære produkter

 1. Nike Pro Short Træningstights Børn
  Nike Nike Pro Short Træningstights Børn
  200 DKK
 2. Endurance Sesto Træningsshorts Børn
  Endurance Endurance Sesto Træningsshorts Børn
  200 DKK 100 DKK
 3. adidas Heat Ready Træningsshorts Børn
  adidas adidas Heat Ready Træningsshorts Børn
  250 DKK
 4. Nike Dri Fit Træningsshorts Børn
  Nike Nike Dri Fit Træningsshorts Børn
  200 DKK
 5. adidas Equipment Træningsshorts Børn
  adidas adidas Equipment Træningsshorts Børn
  180 DKK
 6. Nike Dry Trophy Shorts Børn
  Nike Nike Dry Trophy Shorts Børn
  200 DKK

Træningsshorts til børn

7 produkter

Filtrer
SizeVis liste
110
116
122 - 128
128
128 - 137
136 - 146
137 - 147
140
146 - 156
152
156 - 166
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Kvinder
(21)
Mænd
(76)
Drenge
(5)
Piger
(4)
Pris
DKK 100
DKK 250
MærkerVis liste
adidas
(3)
Endurance
(1)
Nike
(3)
FarverVis liste
Sort
(7)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(1)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 7 af 7 produkter

Lækre og alsidige træningsshorts til børn

Et par lækre træningsshorts til børn kan være forskellen, der sikrer en god træningsoplevelse, når junior er med mor eller far i træningscenteret eller kaster sig over at motionere derhjemme. Træningsshorts til børn er naturligvis også ideelle til idrætstimerne i skolen og når der skal hoppes i trampolin hjemme i haven på en dejlig sommerdag. Uanset hvilken form for fysisk udfoldelse shortsene skal bruges til, er det vigtigt, at de er lette og funktionelle, så komfort og bevægelsesfrihed er i top. Her på webshoppen finder du et godt udvalg af skønne træningsshorts til aktive børn, der elsker motion, leg og bevægelse.

Forskellige typer træningsshorts til børn - vælg din favorit

Når du skal købe træningsshorts til børn, er der forskellige modeller at vælge imellem. Du finder således både korte tights i fleksible og tætsiddende materialer samt klassiske shorts med en løs pasform. Sortimentet byder også på 2-in-1 modeller, der på fornem vis kombinerer et tætsiddende fit med et løst shorts-look. De fleste modeller er designet med en komfortabel elastikkant i livet, hvilket sikrer et behageligt og sikkert fit under træningen. Derudover sørger de lette og funktionelle materialer for gode åndbare og svedtransporterende egenskaber, så kroppen holdes tør og godt tilpas uanset dit aktivitetsniveau.

Sikker nethandel med hurtig levering og god bytteservice

Hos SPORT 24 sætter vi en ære i at tilbyde lækkert træningstøj til børn. Det er nemlig ikke kun voksne, der føler sig bedre tilpas og mere klar til træningen iført træningstøj i god kvalitet. Det samme gælder for børn, der helt klart også motiveres af velsiddende og funktionelt fitnesstøj. Derfor anbefaler vi at vælge et par lækre træningsshorts til børn, så motivationen og komforten ryger helt til tops hos junior. Bestiller du nye træningsshorts til børn online her på SPORT24.DK, er du sikret hurtig levering og god bytteservice. Vi leverer således inden for 1-2 hverdage, og du har hele 365 dages returret med mulighed for også at bytte i din lokale SPORT 24 butik.