HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Træningsbukser til børn

9 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
116
128
128 - 137
140
152
164
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Kvinder
(30)
Mænd
(18)
Drenge
(9)
Piger
(7)
Pris
DKK 250
DKK 350
MærkerVis liste
adidas
(4)
Endurance
(3)
Nike
(1)
Puma
(1)
FarverVis liste
Blå
(1)
Grå
(1)
Sort
(6)
Armygrøn
(1)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(2)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 9 af 9 produkter

Køb alsidige træningsbukser til børn online hos SPORT 24

Træningsbukser til børn er alsidige og kan bruges både i træningscenteret, til idræt i skolen og som et par behagelige fritidsbukser - uanset om du er fysisk aktiv eller slapper af. Modellerne er fremstillet i lette og funktionelle materialer, hvilket betyder, at komforten er helt i top fra start til slut. Med et par træningsbukser til børn bliver din dreng eller pige altså klædt rigtig godt på til de fysiske udfoldelser, som dagen byder på.

Velsiddende pasform og funktionelle materialer

For at sikre så høj en komfort som muligt, når du træner og dyrker sport, er det vigtigt at dine træningsbukser tilbyder gode åndbare og svedtransporterende egenskaber, så du holdes tør og tilpas. Derudover er pasformen på bukserne naturligvis vigtig for komforten. Derfor er træningsbukser til børn typisk designet med både elastik og snørejustering i livet, mens der også kan være reguleringsmulighed nederst i buksebenene. Herudover er modellerne ofte også udstyret med praktiske lommer, så du nemt kan opbevare dine små værdier tæt på kroppen.

Hurtig og sikker nethandel på SPORT24.DK

Når du køber træningsbukser til børn, er kvaliteten vigtig, for at komforten er i top. Derfor er sortimentet hos SPORT 24 sammensat af lækre modeller fra seriøse sportsmærker, der alle brænder for at designe komfortabelt træningstøj til børn. Du kan altså roligt bestille nye træningsbukser til børn online hos SPORT 24. Kvaliteten er nemlig i top og vi leverer dine varer 1-2 hverdage efter din bestilling. Derudover tilbyder SPORT 24 hele 365 dages returret, hvor du også har mulighed for at bytte i en af vores fysiske butikker.