Spinningtøj til børn

0 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

Få pulsen op med funktionelt spinningtøj til børn

Bliv helt klar til den næste spinningtime med funktionelt og velsiddende spinningtøj til børn. Det er nemlig ikke kun far og mor, der kan få glæde af træning på spinningcyklen. Også større børn fra omkring 10-11 år kan være med og starte en sund livsstil med fokus på bevægelse og let træning i fitnesscenteret. Pulsen kommer op og konditionen forbedres, når du kører med den rette belastning på spinningcyklen. For at du føler dig godt tilpas under træningen, er det en god idé at være iført let og svedtransporterende spinningtøj til børn. Her på siden finder du derfor et godt udvalg af velsiddende og funktionelt spinningtøj i børnestørrelser.

Få maksimal bevægelsesfrihed på spinningcyklen

Spinningtøj til børn er fremstillet i lette og fleksible materialer, der sidder tæt til kroppen og på en behagelig måde sikrer maksimal bevægelsesfrihed, så du ikke hæmmes under træningen. Spinningtøjet er desuden udført i funktionelle materialer, der med sine gode svedtransporterende og åndbare egenskaber, hjælper med at holde kroppen tør og godt tilpas. Det er nemlig vigtigt, da spinningtræning lynhurtigt giver dig varmen og får sveden til at springe frem.

Vælg spinningtights med pude i skridtet

Et par korte tights med pude er en uundværlig del af spinningtøj til børn. Puden giver nemlig god beskyttelse i skridtet, så du undgår at blive øm efter en times træning i sadlen. Puden i spinningshorts er typisk en anelse tyndere end i cykeltights til landevejscykling, da landevejstræning ofte strækker sig over flere timer end spinning. En god pude er designet med flere forskellige paneler for at sikre så god en pasform som muligt.

Køb spinningtøj til børn online hos SPORT 24

Når du køber spinningtøj til børn hos SPORT 24, kan du være sikker på en god kvalitet til rimelige priser. Handler du online her på webshoppen, har du dine varer efter kun 1-2 hverdage. Derudover tilbyder vi 365 dages returret - også med mulighed for at bytte i din lokale SPORT 24 butik. Husk at du som gratis Klub SPORT 24 medlem får fri fragt og retur, når du shopper på SPORT24.DK.