HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Gymnastiksko til børn

3 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Drenge
(1)
Piger
(3)
Pris
DKK 80
DKK 80
MærkerVis liste
Graffiti
(3)
FarverVis liste
Sort
(2)
Lyserød
(1)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 3 af 3 produkter

Få optimal balance og perfekt fodfæste

Inden for gymnastik og dans handler det rigtig meget om balance. For at dit barn får bedst mulig kontakt med underlaget, er det derfor vigtigt med et par gode børnegymnastiksko. På den måde holder dit barn balancen i top! Med de rigtige gymnastiksko får dit barn desuden masser af frihed - og undgår at glide på de glatte gulve. Et par gode børnegymnastiksko er essentielle til alle aldre - til både leg og seriøse spring.

Klassiske børnegymnastiksko

En god model til både gymnastik og dans er den klassiske børnegymnastiksko. Skoene er fremstillet med en skridsikker bund, som giver et rigtig godt greb i de til tider glatte underlag. Det minimerer risikoen for at glide og giver samtidig mulighed for at holde fokus på øvelserne. Børnegymnastikskoene er fremstillet med en overdel i et tyndt, fleksibelt materiale med en god åndbarhed. Det sikrer en suveræn komfort og en fantastisk bevægelsesfrihed til dit aktive barn.

Alsidige børnegymnastiksko til alle niveauer

Børnegymnastiksko er fantastisk alsidige og kan sagtens anvendes til andet end klassisk gymnastik. Modellerne er nemlig også yderst anvendelige til for eksempel dans og generel skoleidræt indendørs. Her er de perfekte til både leg og spil i hallen eller gymnastiksalen. De giver både dit barn bedre fodfæste og holder fødderne varme på de til tider kolde gulve. Børnegymnastikskoene er essentielle til alle aldre og niveauer - helt fra leg i gymnastiksalen til mere seriøse og lidt ældre børnegymnaster.

Undgå hårde stød under springtræningen

Udover de klassiske, tynde børnegymnastiksko findes også en kraftigere udgave. Den er fremstillet i blødt skind med en lille hælpude, der sikrer optimal komfort - ideel til springgymnaster, der ofte kan lande hårdt på hælen. Modellen er desuden velegnet til f.eks. kampsport og andre former for gymnastik.

Få mest ud af gymnastiktræningen - bestil online nu!

Hos SPORT 24 finder du altid et stort udvalg af børnegymnastiksko i flotte farver og med høj komfort. Find den rigtige størrelse og bestil allerede nu her på SPORT24.DK og få dem hurtigt leveret - så kan dit barn få størst muligt udbytte af gymnastiktræningen!