Crossfitsko til børn

0 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

Kom i perfekt form med Reebok Crossfitsko

Crossfit bygger på idéen om at opnå den bedst mulige allround fysiske form. Dette gøres ved at træne intensivt, alsidigt og naturligt. Denne form for træning stiller enorme krav til dig som udøver, men bestemt også til dine crossfit sko. Skoene skal hjælpe og støtte dig i dine øvelser og samtidig beskytte dig optimalt - uden at gå på kompromis med komforten, så de er behagelige at have på og hjælper dig i din træning.

Reebok sko til crossfit opfylder kravene

Reebok crossfit sko er designet, så de kan anvendes til stort set alle tænkelige former for øvelser. Det betyder, at du både kan løbe korte ture, springe, løfte vægte og klatre i reb med maksimal power - uden at skoene går i stykker. Kort sagt skal en crossfit sko være:

  • Holdbar - stor slidstyrke er ekstrem vigtig, da crossfit træningen kræver maksimalt af dit udstyr.
  • Let - en letvægts crossfit sko gør dig hurtigere og mere effektivt i dine øvelser.
  • Fleksibel - for at opnå naturlige og smidige bevægelser, er en god fleksibilitet omkring forfoden et vigtigt element.
  • Stabil - en god stabilitet omkring den bagerste del af foden, har stor betydning for at undgå skader, når du løfter vægte.
  • Støttende - overdelen skal være forsynet med en god lukkemekanisme, som sammen med støttende stafferinger på siderne, sikrer et optimalt hold på foden.
  • Velsiddende - en komfortabel hælkappe, samt en tætsiddende pasform med god plads i bredden til tæerne, sørger for en suveræn træningskomfort uden ubehagelige gener.
  • Designet med en lav sål - sålen skal være forholdsvis flad, så du har optimal balance og kontakt med underlaget.
  • Støddæmpende - en let støddæmpning i den lave sål beskytter og forebygger mod skader i fødder, underben og knæ.

En crossfitsko skal altså opfylde en lang række krav, for at du får det optimale ud af din træning. Dét betyder at almindelige sko til fitness, løb og fritid, typisk ikke fungerer optimalt som crossfit sko. Derimod vil de typisk sko hurtigere gå i stykker - mens de ikke i samme grad vil beskytte og støtte dine fødder under træningen.

Køb Reebok crossfitsko i bedste kvalitet

Reebok er synonym med Crossfit og hos SPORT 24 finder du det allerbedste indenfor Reebok Crossfitsko. Alle crossfit skoene på webshoppen er fremstillet i fremragende kvalitet med gennemtestede Reebok teknologier, der effektivt holder dig på tæerne gennem hver eneste WOD. Tjek de lækre crossfit sko ud og bestil dine Reebok sko online - lige her på shoppen!

Se også vores udvalg af Nike Metcon træningssko.