SIDSTE DAG | Spar 25% på ALT* - også på i forvejen nedsatte varer | CYBER MONDAY

Tape

4 produkter

Filtrer
KategorierVis liste
Fodbold
(4)
Fodboldudstyr
(4)
Øvrige
(3)
SPORTSAPOTEK
(3)
StørrelseVis liste
1,9 cm x 15 m
5 cm x 5 m
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Kvinder
(12)
Mænd
(12)
Drenge
(4)
Piger
(4)
Pris
DKK 10
DKK 80
MærkerVis liste
Select
(4)
FarverVis liste
Beige
(1)
Blå
(2)
Sort
(1)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
50%
Select Strømpetape 1,9 cm x 15 m
Select
DKK 15
DKK 10
BLACK DAYS PRIS DKK 7.5
25%
Select K-tape 5 cm x 5 m
Select
DKK 80
BLACK DAYS PRIS DKK 60
25%
Select K-tape 5 cm x 5 m
Select
DKK 80
BLACK DAYS PRIS DKK 60
25%
Select K-tape 5 cm x 5 m
Select
DKK 80
BLACK DAYS PRIS DKK 60
Viser 4 af 4 produkter

Mest populære produkter

 1. 40%
  hummel 3-Pak Basic Sokker
  hummel hummel 3-Pak Basic Sokker
  50 DKK 40 DKK
  BLACK DAYS PRIS 30 DKK
 2. 40%
  hummel 3-Pak Basic Sokker
  hummel hummel 3-Pak Basic Sokker
  50 DKK 40 DKK
  BLACK DAYS PRIS 30 DKK
 3. 40%
  hummel Authentic Træningsbukser Børn
  hummel hummel Authentic Træningsbukser Børn
  250 DKK 200 DKK
  BLACK DAYS PRIS 150 DKK
 4. 60%
  Karrimor Mendip Vandrestøvler Børn
  Karrimor Karrimor Mendip Vandrestøvler Børn
  750 DKK 400 DKK
  BLACK DAYS PRIS 300 DKK
 5. 63%
  hummel Authentic Sports Bag S
  hummel hummel Authentic Sports Bag S
  300 DKK 150 DKK
  BLACK DAYS PRIS 112,50 DKK
 6. 44%
  hummel Challenger Træningsbukser Børn
  hummel hummel Challenger Træningsbukser Børn
  300 DKK 225 DKK
  BLACK DAYS PRIS 168,75 DKK

Sportstape kan anvendes til mangt og meget

Sportstape er ikke bare én bestemt type tape. Det er meget mere. De oftest forekommende typer af sportstape er strømpetape til fodboldstrømperne, håndboldtape til fingrene og restitutionstape til efter træning. Alle med hver sin funktion, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvilken type sportstape du vælger.

De mange forskellige typer sportstape

Når du skal vælge den rigtige type tape, er det ultravigtigt at du ved, hvad du skal bruge tapen til, og hvad du ønsker din sportstape skal kunne. Skal det være fast eller fleksibelt; skal det klistre på begge eller kun én side; skal det være bredt eller smalt? Alle spørgsmål du med rette kan stille, inden du vælger den helt rigtige sportstape.

Eksempler på sportstape:

 • Strømpetape – bruges til at holde dine fodboldstrømper på plads. Som oftest er strømpetape enten fleksibelt og selvklæbende eller fast og kun klæbende på én side.
 • Strappaltape – Fås i flere forskellige bredder, er meget lidt fleksibelt og kan rives over på både langs og tværs. Bliver som regel brugt til at støtte fingre, ankler, knæ og lignende, dog uden at give den samme stabilitet som diverse sportsbind, der med et velcrospænde kan fiksere muskulaturen mere. Kan dog ligeledes anvendes til at beskytte hår og ører, hvis du for eksempel har ørering i. Strappaltape er en type sportstape der mister effekten og bliver løsere når det bliver vådt; derfor skal det påføres inden træning.
 • Restitutionstape – kan bruges både ved lavintensitetstræning og efter træning. Denne type sportstape har til formål blandt andet at støtte muskulaturen og løfte op i huden, så blodflowet øges. Derved restituerer muskulaturen hurtigere så skades- eller restitutionsperioden forkortes. Det vil typisk være fleksibelt og i nogen tilfælde selvklæbende. Restitutionstapen kan dog også være klæbende på kun den ene side og i mindre grad fleksibelt. Afhængig af hvilken type af denne sportstape du vælger, vil tapen sidde fast fra et par timer og op til flere dage.
 • Aktivitetstape – Har mange af de samme funktioner som restitutionstape. Denne slags tape er dog mere hårdfør, og kan derfor opfattes som et mix af strappaltape og restitutionstape, hvorfor det har fået et mere flatterende navn; trylletape. Er typisk kun lidt fleksibelt og klæbende på én side. Dog sidder det som oftest fast i flere dage. Eksempler på denne type sportstape kunne være Selects K modeller.

Vælg den sportstape der passer til dig

Hvad enten fodboldstrømperne skal holde oppe; fingrene skal beskyttes mod harpiks, eller muskulaturen skal stimuleres og heles hurtigere er sportstape anvendeligt. På SPORT24.DK og i de fysiske SPORT 24 butikker finder du et bredt udvalg af de mange forskellige slags sportstape. Selv den mindste ting kan have betydning for din performance både før under og efter aktivitet; og her er sportstape absolut et yderst anvendeligt og brugbart redskab i jagten på de ekstra 5 procent.