✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. Puma Pro Training II Toilettaske
  Puma Puma Pro Training II Toilettaske
  100 DKK
 2. Speedo Badevinger Børn
  Speedo Speedo Badevinger Børn
  80 DKK
 3. 50%
  Cruz Koh Samui Svømmefødder Børn
  Cruz Cruz Koh Samui Svømmefødder Børn
  300 DKK 150 DKK
 4. Svømmebælte 15-18 kg
  Svømmebælte 15-18 kg
  200 DKK
 5. Select Stopur
  Select Select Stopur
  150 DKK
 6. 38%
  Cruz Inke Håndklæde M/hætte Børn
  Cruz Cruz Inke Håndklæde M/hætte Børn
  400 DKK 250 DKK

Svømmetilbehør til børn

(21 produkter)

Smart svømmetilbehør til børn

Uanset om du er nybegynder eller garvet svømmer, kan du nyde godt af smart svømmetilbehør til børn, som kan hjælpe dig under svømmetræningen. Svømmetilbehør som f.eks. svømmebælter gør det mere sikkert at lære at svømme og sikrer en god start i vandet. Hos SPORT 24 finder du altid et bredt udvalg i svømmeudstyr til børn, som kan være med til at give en god tryghed i vandet.

Skab tryghed med et svømmebælte eller svømmevinger

Skal dit barn lære at svømme, er det uundværligt med enten et svømmebælte eller svømmevinger i den rigtige størrelse. Når de første svømmetag skal tages, er det vigtigt at føle sig afslappet i vandet og ligge i den rigtige stilling. Her er både svømmebælter, samt svømmevinger ideelle til at give dig en ro og tryghed i vandet, så du får en god start på svømmetræningen. Svømmevinger er også ideelle til børn på ferien eller i svømmehal, da det kan give dig som forælder en tryghed, når dit barn opholder sig i vandet.

Effektiviser din svømmetræning med svømmetilbehør

Der findes i dag mange andre former for svømmetilbehør til at effektivisere din svømmetræning. Du kan bl.a. finde både næseklemmer og ørepropper, som holder vandet ude, så du kan koncentrere dig om at svømme. Dertil finder du forskellige former for træningsredskaber, som kan hjælpe dit barn med at øve sin teknik og blive stærkere i vandet.

Lynhurtig levering på SPORT24.DK

Her på SPORT24.DK finder du et stort udvalg inden for svømmetilbehør til børn - uanset om du er nybegynder eller ej. Er du i tvivl om, hvilket produkt, der er det rigtige, kan du klikke ind og læse de forskellige produktbeskrivelser. På den måde kan du finde det helt rigtige til netop dit behov. Bestil allerede nu og oplev en lynhurtig service med en leveringstid på 1-2 hverdage. Så er du snart klar til at hoppe i bassinet!