✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. Speedo Moulded Silicone Badehætte Børn
  Speedo Speedo Moulded Silicone Badehætte Børn
  60 DKK
 2. Speedo Moulded Silicone Badehætte Børn
  Speedo Speedo Moulded Silicone Badehætte Børn
  60 DKK
 3. Speedo Pace Badehætte Børn
  Speedo Speedo Pace Badehætte Børn
  100 DKK
 4. Speedo Pace Badehætte Børn
  Speedo Speedo Pace Badehætte Børn
  100 DKK
 5. Speedo Pace Badehætte Børn
  Speedo Speedo Pace Badehætte Børn
  100 DKK
 6. Speedo Pace Badehætte Børn
  Speedo Speedo Pace Badehætte Børn
  100 DKK

Badehætter til børn

(7 produkter)

Badehætter til hobby og konkurrence

Når du svømmer, kan du have ønske om en ekstra god komfort om hovedet både for at opnå bedst bevægelighed i vandet og for at fjerne håret fra øjnene. Her i kategorien Badehætter får du præsenteret et populært udvalg af badehætter til børn - med perfekt pasform og god holdbarhed. Find den model, der passer bedst til dig i funktion og smag, og køb den online. Det er nemt.

Som en fisk i vandet

Badehætter til børn hjælper dig med en mere strømlinet bevægelse og positur i vandet. Den glatte overflade minimerer modstanden og forbedrer fremdriften i svømmetagene. Du kan få badehætter til børn i flere forskellige materialer. Det mest populære materiale er silikone, som er mest slidstærk og vandafvisende. Latex og lycra er også brugt blandt svømmere, og har også hver deres fordele, hvor latex er meget tyndt og åndbart, og lycra er meget komfortabelt og åndbart.

Badehætters fornemmeste funktion er at beskytte håret mod klorvand og sol og samtidig give den bedste kontrol over din holdning i vandet. Med de badehætter, vi har her i kategorien, kan du føle dig fri som en fisk i vandet med god komfort og mobilitet.

Sådan tager du badehætten på

Når du tager en badehætte på, skal du passe på med skarpe fingernegle, smykker og hårnåle, som kan ødelægge badehætten. Det er en god idé at sætte håret op i en stram knold under hætten, hvis du har langt hår. Opsætningen forhindrer også gener ved at tage badehætten af og på, hvor badehætter godt kan rive lidt i de små hår. Du får nemmest din badehætte på ved at udvide badehætten med begge hænder, hvor håndens fire fingre er inde i hætten og tommelfingrene udenpå. Begynd ved panden, og træk badehætten over håret og ned mod nakken.

Sørg for, at badehætten sidder stramt, så den ikke rynker. Det skal føles behageligt, når du har påført den korrekt.

Badehætter til børn holder længere med enkle råd

Med tre enkle råd, kan du selv sørge for, at din badehætte holder længere:

 • Skyl hætten i rent og koldt vand, og lad den tørre et køligt sted efter brug.
 • Undgå opbevaring i direkte sollys eller sammen med skarpe genstande.
 • Drys eventuelt talkum eller babypudder i og på badehætten, når du opbevarer den. Det absorberer den fugt, der kan medføre bakterier eller få den til at klistre.

Køb badehætter til børn hos SPORT 24, og føl dig klar

Hvis du står overfor en svømmekonkurrence eller blot vil opnå den bedste komfort til din svømmetræning, kan du hurtigt føle dig klar ved at købe dine badehætter til børn her i webshoppen. Du har dine varer inden for 1-2 hverdage. Skulle der opstå nogle spørgsmål i din leden efter den rette badehætte, må du meget gerne kontakte kundeservice, som vil hjælpe dig. Kom også ind i din nærmeste SPORT 24 butik, og få personlig vejledning i, hvilken badehætte der vil være ideel til dit barn.