HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Svømmeudstyr til børn

55 produkter

Filtrer
KategorierVis liste
Svømmebriller
(23)
Badehætter
(7)
Svømmetilbehør
(24)
StørrelseVis liste
28 - 29
32 - 33
34 - 35
46 - 48
50 - 52
52 - 54
0 - 92
92 - 104
92 - 116
104 - 116
116 - 128
116 - 152
S
M
L
ONESIZE
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Kvinder
(66)
Mænd
(65)
Drenge
(42)
Piger
(46)
Pris
DKK 50
DKK 400
MærkerVis liste
adidas
(1)
Arena
(2)
Cruz
(11)
hummel
(2)
Nike
(7)
Select
(1)
Speedo
(27)
KlubVis liste
Viborg FF
(1)
FarverVis liste
Blå
(17)
Grå
(1)
Grøn
(2)
Gul
(3)
Hvid
(1)
Lilla
(6)
Multifarvet
(1)
Orange
(1)
Pink
(7)
Rød
(7)
Sort
(9)
BæredygtighedVis liste
Mindre Kemi
(10)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
17%
Speedo Moulded Silicone Badehætte Børn
Speedo
DKK 60
NYTÅRSPRIS DKK 50
Select Stopur
Select
DKK 150
Viser 28 af 55 produkter

Forbedr din svømmetræning med svømmeudstyr til børn

Hvis du svømmer for at få motion og træne til konkurrencer, er det rigtige svømmeudstyr vigtigt. Med det rigtige svømmeudstyr til børn kan du hurtigt mærke forbedringer og øge din præstation. Det helt basale svømmeudstyr som briller, hætter og næseklemmer giver dig en øget komfort i vandet, og det mere avancerede svømmeudstyr som paddles forbedrer din træningsoplevelse.

Med svømmeudstyr til børn fra SPORT 24 kan du tage motionssvømning til et nyt niveau. Vi forsyner dig fra top til tå med det udstyr, du har brug for, når du vil yde dit bedste i svømmehallen.

Svøm sikkert med børnene

Svømmeudstyr er ikke kun til at forbedre din præstation i vandet, det er også med til at sørge for din sikkerhed i vandet. Børn er som regel pjattede og modige i vandet. Du kan styrke deres modighed og lade dem lege sikkert i bølgerne med svømmebælter, luffer og andet svømmeudstyr, der giver dit barn tryghed.

Med det rigtige svømmeudstyr, kan du give dine børn en god start på svømmekarrieren, uanset om den holder sig til hygge og leg eller bliver til mere seriøs motion og konkurrence. Præsentér dem også for en snorkel og et par svømmefødder, der giver dem mulighed for at udforske livet under vandets overflade.

Svømmeudstyr der holder dine børn over vandet

Gør næste tur i vandet meget sjovere med svømmeudstyr, der hjælper med at holde dine kære små over vandet. Badevinger er især gode, når I skal ud og lege i vandet. Badevinger gør det nemlig nemmere at holde hovedet oppe, så dit barn får en bedre oplevelse i vandet. Svømmebæltet er ideelt, når dit barn skal lære at svømme. Det holder kroppen i en bedre position, så det bliver nemmere at lære og øve de forskellige svømmetag.

Svømmeudstyr til eventyr

Dyk under havets overflade, og tag på et spændende undervandseventyr. Opdag sjove fisk og smukke muslinger på havets bund. Er dit svømmeudstyr til børn i orden kan du bruge mange timer i vandet på at undersøge livet under vandets overflade og udfordre dine svømmeevner, der giver dig en bedre kondition og udholdenhed. Sæt nye rekorder for, hvor langt du kan svømme, og hvor dybt du kan dykke. Du befinder dig i det rette element, når du er udstyret med svømmeudstyr af høj og funktionel kvalitet.

Brug svømmeudstyr til børn som motivation

Når du svømmer for at holde dig i form og få ny energi til hverdagen, er variation i din svømmetræning en ideel motivationsfaktor. Med det rette svømmeudstyr til børn bliver din svømmetræning aldrig kedelig. Brug eksempelvis paddles til at styrke din svømmeteknik og din styrke. Selv en badehætte kan give dig en ny oplevelse i vandet, øge din komfort og forbedre din indsats.

Alt svømmeudstyr til børn tjener et formål. Uanset, om du har pakket til badeferien eller træning i svømmehallen, er det altid optimalt at komme af sted med udstyret klar til et nyt svømmeeventyr. Hos SPORT 24 er vi klar til at sende dig ud i bølgerne og bassinet med et stort udvalg af svømmeudstyr til børn. Sæt kulør og spænding på din svømmetur. Vi ser frem til at servicere dig med det bedste svømmeudstyr til børn.