Mest populære produkter

 1. 74%
  B-Basic Baby Girl's Diaper Badebukser
  BASIC B-Basic Baby Girl's Diaper Badebukser
  190,00 DKK 50,00 DKK
 2. 50%
  Arena Ren Bikini Børn
  Arena Arena Ren Bikini Børn
  280,00 DKK 140,00 DKK
 3. 50%
  adidas 3S Bikini Børn
  adidas adidas 3S Bikini Børn
  250,00 DKK 125,00 DKK
 4. 50%
  Graffiti Juliana Bikini Børn
  Graffiti Graffiti Juliana Bikini Børn
  350,00 DKK 175,00 DKK
 5. 50%
  Graffiti Sky Bikini Børn
  Graffiti Graffiti Sky Bikini Børn
  350,00 DKK 175,00 DKK
 6. 50%
  ZigZag Kaitty Bikini Børn
  ZigZag ZigZag Kaitty Bikini Børn
  300,00 DKK 150,00 DKK

Bikinier til børn

(17 produkter)

De nyeste bikinier til børn

Med en smart bikini kan din pige hurtigt blive klar til hoppe i bølgen blå eller til en tur i svømmehallen. Her på siden finder du et stor udvalg af behagelige bikinier til både de mindre børn og til de lidt større piger. Vælg imellem sporty eller feminine designs og gå på opdagelse i sæsonens flotte farver. Valget er dit, og er du tvivl om noget, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig til videre.

Sammensæt den perfekte bikini

Det smarte ved en bikini til piger er, at det ofte er muligt selv at kombinere over- og underdelene på kryds og tværs. Ikke nok med, at du kan mikse farverne - måske skal bikinitrussen være sort og overdelen i farverigt mønster - du kan også vælge imellem forskellige pasformer og designs. Har du ikke lyst til at give dig i kast med at sammensætte bikinien selv, har du selvfølgelig også mulighed for at købe et helt bikini-sæt til børn.

Bikini med UV beskyttelse

Rigtig mange af vores børne bikinier har "indbygget" solbeskyttelse i form af enten UV filter 40+ eller 50+, som beskytter dit barn mod solens skarpe stråler. Når blot du husker at smøre din pige ind i solcreme på det steder, hvor bikinien ikke dækker - og husker solhat - så kan du uden bekymring lade dit barn hygge sig i strandkanten.

Shop online eller i butik

Ønsker du at købe en bikini hos SPORT 24 kan du enten vælge at handle via vores webshop eller i en af vores mange fysiske butikker. Dine rettigheder som kunde er de samme, uanset om du vælger det ene eller det andet, og vi er altid klar til at give dig den bedste rådgivning samt en tryg købsoplevelse.