✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 20%
  Nike Volley 4" Badeshorts Børn
  Nike Nike Volley 4" Badeshorts Børn
  250 DKK 200 DKK
 2. 50%
  Basic Badeshorts Børn
  BASIC Basic Badeshorts Børn
  180 DKK 90 DKK
 3. hummel Delta Board Badeshorts Børn
  hummel hummel Delta Board Badeshorts Børn
  250 DKK
 4. 20%
  Nike Volley 4" Badeshorts Børn
  Nike Nike Volley 4" Badeshorts Børn
  250 DKK 200 DKK
 5. 50%
  Cruz Bellamy Board Badeshorts Børn
  Cruz Cruz Bellamy Board Badeshorts Børn
  300 DKK 150 DKK
 6. 50%
  Cruz Bellamy Safari Board Badeshorts Børn
  Cruz Cruz Bellamy Safari Board Badeshorts Børn
  300 DKK 150 DKK

Badeshorts til børn

(39 produkter)

Sporty badeshorts til børn

Et par løstsiddende badeshorts til drenge er ideelle til ferie og fritid - både i vand og på land. Hos SPORT 24 finder du altid et stort udvalg af lækre badeshorts i et væld af flotte farver, som sikrer dig et smart look på ferien eller derhjemme. Se det store udvalg her på webshoppen og få helt styr på din sommerstil!

Smarte badeshorts med fokus på komfort

Badeshorts til børn er fremstillet i et hurtigtørrende materiale med en indertrusse, som sikrer en behagelig komfort. Derudover er de typisk designet med elastik og snøre i taljen, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse dem til netop dig og dermed opnå en behagelig og velsiddende pasform. På den måde sikrer du, at dine badeshorts bliver siddende, hvor de skal, når du smutter en tur i vandet. Badeshorts til børn er desuden ofte fremstillet med sidelommer, så du nemt kan opbevare dine småting på dig. De komfortable shorts til drenge findes både i neutrale, samt mere farverige sommerfarver, så der er noget for enhver smag. De findes både i korte, samt lidt længere surfermodeller, der er designet med nogle fede, iøjnefaldende prints.

Stort udvalg af badeshorts til børn

Skal familien på ferie, er et par lækre badeshorts til børn et must. Her på SPORT24.DK finder du et stort udvalg af badeshorts til børn - smarte farver og designs for enhver smag. Bestil allerede nu og bliv klar til strand og badeture - det er både nemt og sikkert! Du modtager dine varer allerede i løbet af 1-2 hverdage. Skulle du fortryde dit køb, kan du let sende varerne retur til webshoppen eller aflevere dem i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker.